Ελαιοχρωματισμοί σπιτιών

Με περισσότερα από 25 χρόνια τεχνογνωσίας στη βαφή εσωτερικών χώρων, τα συνεργεία βαφής μας γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να ολοκληρώσουν τη δουλειά γρήγορα και με υψηλά πρότυπα.

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να επιλέξετε το χρώμα σας. Εάν θέλετε να αναπαράγετε ένα χρώμα που υπάρχει ήδη στον τοίχο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό κουτί χρώματος για αναφορά ή μπορείτε να πάρετε τον κωδικό του από το χρωματοπωλείο. Μπορούμε να τον βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το χρώμα, το φινίρισμα και τον τύπο της βαφής με εργαλεία οπτικοποίησης. Προσφέρουμε επίσης μια συμβουλευτική υπηρεσία χρώματος εάν χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε.

Καλύπτουμε τα έπιπλα και τα δάπεδα με ένα νέο, καθαρό προστατευτικό φύλλο. Προστατεύουμε επίσης τα δάπεδά σας με πανιά, φροντίζοντας να ασφαλίζουμε κάθε γωνιά του δωματίου.

Το συνεργείο ελαιοχρωματιστών προετοιμάζει τους τοίχους για τη βαφή εσωτερικών χώρων στοκάροντας τυχόν τρύπες ή ρωγμές σε οροφές και τοίχους, σφραγίζοντας τυχόν λεκέδες και τρίβοντας τυχόν ανώμαλες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων παλιών χρωμάτων. Αυτό δημιουργεί τον λείο, καθαρό τοίχο που είναι απαραίτητος για ένα όμορφο βάψιμο.

Αφού ασταρωθούν τυχόν περιοχές που επισκευάστηκαν στο προηγούμενο βήμα, εφαρμόζουμε βαφές υψηλής ποιότητας για ομοιόμορφο φινίρισμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές φινιρίσματος, όπως επίπεδη, ματ, κέλυφος αυγού, σατέν, ημί-γυαλιστερό και γυαλιστερό, και θα έχουμε εξετάσει τα πλεονεκτήματα του καθενός μαζί σας εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της εργασίας, αλλά φροντίζουμε πάντα να εργαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το χρώμα θα στεγνώσει μέσα σε λίγες ώρες και δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι αυτό το διάστημα. Το συνεργείο θα αφαιρέσει όλα τα υλικά βαφής και τα καλύμματα. Σκουπίζουμε τα δάπεδα και επαναφέρουμε τα πάντα ακριβώς εκεί που τα βρήκαμε, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να κάνουμε ενδελεχή εργασία καθαρίζοντας τον χώρο εργασίας.

Οι εργασίες βαφής μας έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν έως και 7 χρόνια σε μια σωστά συντηρημένη επιφάνεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο πρόσφατα βαμμένο χώρο σας για τα επόμενα χρόνια.