Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί κεντρικό χώρο του σπιτιού και από λειτουργικής και από αισθητικής άποψης. Η ανακαίνιση της κουζίνας έχει συνήθως σκοπό την αναγκαία αντικατάσταση λόγω φθοράς των λειτουργικών μονάδων του χώρου και συνδυάζεται με το επιθυμητό διακοσμητικό στιλ, που θέλουμε να δώσουμε.

Το πλεονέκτημα στην ανακαίνιση κουζίνας είναι, ότι μπορεί να σχεδιαστεί και να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Ο χρόνος που θα χρειαστεί είναι από 4 έως 10 μέρες, ανάλογα με το είδος των εργασιών που θα απαιτηθούν. Σε μια ολική ανακαίνιση κουζίνας θα χρειαστεί υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, πλακατζής,  πατωματζής και ελαιοχρωματιστής. Σε περίπτωση αλλαγής της διαμόρφωσης του χώρου, τότε θα απαιτηθεί και χτίστης-σοβατζής. Στη μερική ανακαίνιση της κουζίνας θα περιλαμβάνονται μερικές από τις παραπάνω εργασίες και ο χρόνος παράδοσης θα μειωθεί αισθητά.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της κουζίνας σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (χώροι εστίασης, ξενοδοχεία), λαμβάνοντας υπόψη το διαθέσιμο χώρο, τις ανάγκες χρήσης και τις διακοσμητικές σας ιδέες. Το σημαντικότερο κομμάτι της ανακαίνισης είναι ο σχεδιασμός, κομμάτι στο οποίο ο Μάστορας θα σας βοηθήσει να παντρέψετε τα θέλω σας με το λειτουργικό αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρόνο στο σχεδιασμό και εμείς θα φροντίσουμε, να τον υλοποιήσουμε σε απόλυτο βαθμό.

Το κόστος της ανακαίνισης κουζίνας εξαρτάται:

  • από τα είδη των εργασιών και το πλήθος των εργαζομένων που θα απασχοληθούν,
  • από το είδος και την ποιότητα των υλικών  (ντουλάπια, φωτισμός κ.τ.λ.),
  • από τις ηλεκτρικές συσκευές που θα επιλεγούν,
  • από την επίπλωση που θα τοποθετηθεί και
  • από άλλες  παρεμβάσεις στο χώρο (χωρίσματα, αλλαγή κουφωμάτων κ.τ.λ.)

Η εκτίμηση του κόστους μιας ανακαίνισης κουζίνας δεν μπορεί να γίνει μέσα από μια ιστοσελίδα, χωρίς επιτόπια αυτοψία της υπάρχουσας κατάστασης. Γι’ αυτό και οι προσφορές που δίνονται μέσω διαδικτύου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Είμαστε σε θέση να εκμεταλλευθούμε στο έπακρο το badget που έχετε σκοπό να διαθέσετε και να μεταμορφώσουμε την κουζίνα σας σε ένα χώρο   λειτουργικό και άνετο. Έμπειρος τεχνικός (ή αν απαιτείται μηχανικός) θα έρθει στο χώρο σας, θα εξετάσει την κατάσταση και θα προτείνει λύσεις, που θα ικανοποιήσουν τις λειτουργικές και αισθητικές σας απαιτήσεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, για να εξετάσουμε τους τρόπους βελτίωσης της κουζίνας σας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μέσα σε αυτό. Καλέστε μας για να επισκεφτούμε το χώρο σας, ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μία αρχική εκτίμηση και προσφορά.

Ανακαίνιση Κουζίνας σε Προσιτές Τιμές

ανακαίνιση κουζίνας

Έχετε βαρεθεί να εργάζεστε στην παλιομοδίτικη κουζίνα σας; Έχει πλέον παλιώσει; Τότε ήρθε η ώρα να την ανακαινίσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας χωρίς να την γκρεμίσετε ολόκληρη. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι ανακαινίσεις κουζίνας έχουν γίνει πιο προσανατολισμένες στη διακόσμηση και της μόδας.

Τώρα μπορείτε να εισάγετε μια γκάμα σχεδίων, για να την κάνετε να φαίνεται μοναδική. Υπάρχουν πολλοί εργολάβοι ανακαίνισης κουζίνας εκεί έξω που μπορούν να βελτιώσουν την κουζίνα σας και να τη μετατρέψουν σε αυτή που ονειρεύεστε να έχετε. Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση της κουζίνας σας, θα πρέπει να έχετε ένα όραμα για το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης.

Πρέπει να γνωρίζετε τα υλικά που χρειάζονται για την ανακαίνιση. Μπορείτε να καθίσετε με τους επαγγελματίες του E Anakainizo για μια λεπτομερή συζήτηση για το έργο, μιας και όλα μπορεί να μην πάνε σύμφωνα με το σχέδιο ή την επιλογή σας. Κατά την ανακαίνιση ενδέχεται να προκύψουν διάφορα μικρά ζητήματα σχετικά με συσκευές, εξαρτήματα, φωτιστικά, χρώματα κ.λπ., τα οποία μπορεί να καθυστερήσουν το έργο.

Μπορεί να καταλήξετε να διαφωνήσετε με τον επαγγελματία ανακαίνισης κουζίνας για τα θέματα που αναφέρθηκαν. Έτσι, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία ανακαίνισης θα τελειώσει χωρίς προβλήματα, όλα αυτά τα αν και τα αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν εκ των προτέρων.

Δεδομένου ότι οι ανακαινίσεις κουζίνας είναι ακριβές και περίπλοκες, θα πρέπει να συζητήσετε μαζί μας όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση και ανακαίνιση κουζινών

Περιγραφή του έργου: Η συμφωνία πρέπει να περιέχει λεπτομερή περιγραφή του έργου, συμπεριλαμβανομένων των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, των εξαρτημάτων που θα εγκατασταθούν και όλων των ακριβών αντικειμένων που χρειάζονται για την ανακαίνιση κουζίνας. Η συμφωνία θα πρέπει να περιλαμβάνει και τη διαδικασία της ανακαίνισης, τα πράγματα που θα κατεδαφιστούν και που θα κατασκευαστούν.

Οι λεπτομέρειες πληρωμής: Η συμφωνία πρέπει να περιέχει το

ανακαίνιση κουζίνας

 συνολικό κόστος του έργου με σωστή κατανομή του κόστους. Επίσης, θα πρέπει να αναφέρει την ώρα κατά την οποία θα επιλυθούν οι πληρωμές και τον αριθμό των δόσεων στις οποίες θα εκπληρωθεί το συνολικό κόστος.

Ημερομηνίες έργου: Ρωτήστε μας για κατά προσέγγιση ημερομηνίες

 (έναρξη και λήξη) του έργου, ώστε να κατανοήσετε σωστά τον χρόνο που απαιτείται για το έργο ανακαίνισης.

Στο E Anakainizo ξεχωρίζουμε, καθώς προσφέρουμε επαγγελματισμό και υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα. Ανακαινίζουμε την κουζίνα σας με λεπτομερή σχέδιο και ακριβή χρονοδιάγραμμα.

Η προσέγγισή μας είναι απλή! Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να προσδιορίσουμε τι θέλετε στην κουζίνα σας και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες λύσεις αξίας.  Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να προμηθευόμαστε τα έπιπλα (τα ντουλάπια, τις πόρτες, τις προσόψεις των συρταριών και τα διακοσμητικά πάνελ) ξεχωριστά από τους πάγκους εργασίας και τις συσκευές. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε την ευρύτερη επιλογή για το καθένα, στην καλύτερη τιμή. Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε οποιεσδήποτε σχετικές εργασίες δομικής τροποποίησης που ενδέχεται να αφορούν το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων ή την αύξηση της ποσότητας υαλοπινάκων για την παροχή περισσότερου φυσικού φωτός στη νέα κουζίνα σας. Και η ομάδα μας έχει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να πραγματοποιήσει όλες τις άλλες εργασίες φινιρίσματος που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας εκπληκτικής κουζίνας σε φινιρίσματα τοίχου και δαπέδου, διακόσμηση, καθώς και φυσικά τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν.