Ανακαίνιση μπάνιου

Το μπάνιο σας παίζει μοναδικό ρόλο στο σπίτι σας. Ως όαση γαλήνης πρέπει να είναι καταπραϋντικό, αλλά ως λειτουργικός χώρος πρέπει να είναι πρακτικός. Γι’ αυτό αξίζει να σκεφτείτε καλά πως θα φτιάξετε το δικό σας μπάνιο, όπως ακριβώς το θέλετε. Η ανακαίνιση του μπάνιου σας μπορεί να μοιάζει αρκετά δύσκολη. Οι προτεραιότητές σας πρέπει να είναι: 
 • λειτουργικότητα, 
 • ανθεκτικότητα, 
 • εύκολη συντήρηση και 
 • άνεση. 

Για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε προσεκτικά. Θα χρειαστεί να: καθορίσετε τις ανάγκες του νοικοκυριού λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής του καθενός μέσα σε αυτό και να ορίσετε έναν προϋπολογισμό.

Η ανακαίνιση μπάνιου θα περιλαμβάνει την εκτέλεση ορισμένου όγκου εργασίας και την αγορά διαφόρων ειδών και εξοπλισμού. Ο προϋπολογισμός σας πρέπει να περιλαμβάνει εκτιμήσεις για κάθε πτυχή του έργου:
 • Υδραυλικά
 • Ηλεκτρολογικά
 • Ντουλάπια και πάγκοι ή νιπτήρας
 • Νεροχύτες και βρύσες
 • Βαφή, τελειώματα και λεπτομέρειες
 • Παρκέ
 • Υδραυλικά είδη
 • Φωτισμός
 • Αποθήκευση
 • Διακόσμηση και αξεσουάρ
 
Ορισμένες σημαντικές ή εξειδικευμένες εργασίες θα απαιτήσουν εξειδικευμένη επαγγελματική βοήθεια , η οποία μερικές φορές μπορεί να αυξήσει σημαντικά το κόστος της ανακαίνισης μπάνιου.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου από τον σχεδιασμό του έως και την τελευταία κατασκευαστική του λεπτομέρεια. Σας βοηθάμε να καταγράψετε τις πρακτικές ανάγκες, να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε σπιθαμή του χώρου και να προσθέσετε ν τις δικές σας διακοσμητικές ιδέες. 
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να βρούμε από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση για την ανακαίνιση του μπάνιου, προσαρμοσμένη στα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Ανακαίνιση Μπάνιου από τους Ειδικούς

Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να δώσει νέα πνοή στο σπίτι σας. Είτε αυτό σημαίνει εγκατάσταση ενός νιπτήρα είτε μια ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση του χώρου. Οι επαγγελματίες του E Anakainizo γνωρίζουν πώς να μεταμορφώσουν το χώρο σας. Οι ανακαινίσεις μπάνιου απαιτούν ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων καθώς τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τον χώρο σας μπροστά και πίσω από τους τοίχους.

Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πριν από την κατεδάφιση οποιουδήποτε τοίχου ή τη δημιουργία δραστικών δομικών αλλαγών, ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο να συναντήσετε απροσδόκητα εμπόδια, επιτρέποντας στην ανακαίνισή σας να παραμείνει στην ώρα του και στον προϋπολογισμό που έχει συμφωνηθεί. Υπάρχουν τόσες πολλές συναρπαστικές πτυχές που αφορούν την ανακαίνιση μπάνιου και ανυπομονούμε να καθίσουμε και να τις εξερευνήσουμε μαζί σας καθώς δημιουργούμε τον χώρο των ονείρων σας.

Η χρήση πλακιδίων στο μπάνιο σας όχι μόνο φαίνεται υπέροχη και σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικά λειτουργικό υλικό που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις αναπόφευκτες σταγόνες νερού, διαρροές και πιτσιλιές που συνοδεύουν τη χρήση του μπάνιου. 

Ως περιοχή υψηλής κίνησης στο σπίτι, η ανθεκτικότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή των υλικών και των φινιρισμάτων για το δωμάτιο. Το πλακάκι είναι η τέλεια επιλογή για δάπεδα, πιτσιλιές νιπτήρα και ντους λόγω του σκληρού εξωτερικού του. Όταν εγκατασταθεί και σφραγιστεί σωστά, εξαλείφει επίσης τον κίνδυνο μούχλας, σκουριάς και διαρροών που εμφανίζονται συχνά στα μπάνια με την πάροδο του χρόνου. Επιλέγοντας το πλακάκι ως κύριο υλικό για το μπάνιο σας, μειώνετε σημαντικά τον κίνδυνο πονοκεφάλους στο δρόμο.

Δάπεδο Μπάνιου

Το δάπεδο είναι μια σημαντική πτυχή κάθε μπάνιου. Η φυσική πέτρα, το βινύλιο, το σκυρόδεμα και η πορσελάνη ή το κεραμικό πλακίδιο είναι μερικά από τα αγαπημένα μας υλικά για χρήση στο δάπεδο. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ποια λειτουργούν καλύτερα για κάθε μεμονωμένο έργο. Η σωστή τοποθέτηση δαπέδων είναι ζωτικής σημασίας σε ένα μπάνιο, καθώς η υγρασία, τα υπολείμματα και η διαρροή νερού που προέρχονται από τη χρήση του ντους και της μπανιέρας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο δάπεδο εάν δεν γίνει σωστά.

Όταν εμπιστεύεστε το E Anakainizo με το δάπεδο του μπάνιου σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιλογή και η τοποθέτησή του γίνονται με αφοσίωση και φροντίδα.

 

 

ΝΤΟΥΣ Μπάνιου

Το ντους σας είναι ένα μέρος για χαλάρωση και στο E Anakainizo διασφαλίζουμε ότι αυτή η πτυχή του μπάνιου σας δημιουργεί την τέλεια απόδραση. Από την αισθητική έως τη σωστή εγκατάσταση, οι ειδικοί μας θα διασφαλίσουν ότι η ποιότητα των πλακιδίων ντους, των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της στεγάνωσής σας συναγωνίζεται μόνο την εκπληκτική οπτική τους γοητεία.

Τα ντους μας αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και γνωρίζουμε ότι θα απολαμβάνετε το ντους σας για τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η εγγύηση του E Anakainizo!

Ανακαίνιση Μπάνιου στο Ιδανικό Κόστος

Το να έχετε ένα μπάνιο που να έχει τα χαρακτηριστικά ενός πολυτελούς σπα είναι συχνά ένα όνειρο των σημερινών ιδιοκτητών σπιτιού. Είτε έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό σας είτε απλά γνωρίζετε ότι θέλετε κάτι «περισσότερο», το E Anakainizo μπορεί να σας βοηθήσει. Η εταιρεία μας πολλά χρόνια εμπειρίας ζωντανεύοντας τις ιδέες που επιθυμούν οι πελάτες μας.  Σας προτείνουμε τα καλύτερα αξεσουάρ, συσκευές κουζίνας και έπιπλα για να ενσωματώσετε όλες τις εφευρετικές ιδέες, προτάσεις και απαιτήσεις σας.