Ανακαίνιση σαλονιού

Η ανακαίνιση σαλονιού έχει αντίκτυπο σε μια σειρά δραστηριοτήτων μας μέσα στο σπίτι. Ένα σαλόνι είναι συνήθως ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους χώρους του σπιτιού λόγω των πολλών λειτουργιών που πρέπει να εκπληρώσει: Για κάποιους είναι ο χώρος όπου διασκεδάζουμε τους επισκέπτες, χαλαρώνουμε, παίζουμε παιχνίδια και κοινωνικοποιούμαστε. Ορισμένα σαλόνια χρησιμοποιούνται επίσης για παρακολούθηση τηλεόρασης, για φαγητό και εργασίες από το σπίτι. Τα περισσότερα χρησιμοποιούνται για όλα τα παραπάνω. 

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται σε μία ανακαίνιση σαλονιού είναι μια νέα διάταξη. Μεταφέροντας τα έπιπλά σας – ή ακόμα και μεταφέροντας το σαλόνι σας σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας – μπορείτε να αποκτήσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση. Η ζωή συνήθως επικεντρώνεται γύρω από κάτι σαν την  τηλεόραση ή το τζάκι, οπότε αυτό πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης σας. Εάν έχετε τζάκι, δεν θα έχετε πολλές επιλογές σχετικά με τη διαμόρφωση του σαλονιού. Αλλά θα μπορείτε τουλάχιστον να αναδιατάξετε τα έπιπλα.

Ποια η σημασία της Βαφής στην ανακαίνιση Σαλονιού

Η βαφή είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να κάνετε μια ανακαίνιση σαλονιού. Είτε αποφασίσετε να βάψετε όλους τους τοίχους, ή έναν τοίχο ως εστιακό, το χρώμα έχει μεταμορφωτικές ιδιότητες. Δοκιμάστε να βάλετε αντίθετα χρώματα σε τοίχους ή διχρωμία σε δίγραμμο τοίχο.

Η αντικατάσταση ενός δαπέδου μπορεί να είναι μια δαπανηρή εργασία. Αλλά αν έχετε ένα δάπεδο που έχει υποστεί ζημιά, ένα φινίρισμα θα αλλάξει την εικόνα του σαλονιού σας. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα οικοδομικά υλικά, υπάρχει μια απίστευτη ποικιλία που ταιριάζει σε όλους τους προϋπολογισμούς. Τα πλακάκια βινυλίου ή τα ξύλινα ελάσματα είναι επίσης εξαιρετικές οικονομικές επιλογές δαπέδων. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτών των σύγχρονων υλικών δαπέδου είναι ότι μπορούν να εγκατασταθούν πάνω από το υπάρχον δάπεδο, καθιστώντας τα ευέλικτα και ως επί το πλείστον, επιλογές χωρίς προβλήματα.

Μερικές φορές ξεχνάμε τον φωτισμό ως σημαντικό παράγοντα για την ανακαίνιση ενός σαλονιού. Ο φωτισμός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσθέσετε ατμόσφαιρα και διάθεση, ενώ μερικά καλά τοποθετημένα επιτραπέζια φωτιστικά και φωτιστικά δαπέδου προσθέτουν στιγμιαία κομψότητα σε ένα σαλόνι. Τα φωτιστικά μπορούν να ρίξουν γρήγορα φως σε ένα έργο τέχνης ή έναν τοίχο γκαλερί και αντικαθιστώντας ένα κεντρικό φωτιστικό με έναν νέο πολυέλαιο, μπορείτε να δώσετε στο σαλόνι σας μια επαγγελματικά ολοκληρωμένη εμφάνιση. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακαινίσετε το σαλόνι σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Αν ψάχνετε για προσιτές λύσεις για την ανακαίνιση του σαλονιού σας, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Θα έρθουμε στο χώρο σας να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις που θα μεταμορφώσουνε το σαλόνι σας, πάντα μέσα στις οικονομικές σας δυνατότητες.

τζακι για σαλονι

Τζάκι για Σαλόνι

Το σαλόνι είναι ένα από τα βασικά κομμάτια κάθε σπιτιού, το μέρος όπου περνάμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, επομένως η άνεση πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. 

Το να έχεις τζάκι στο σαλόνι είναι προσφέρει μια ζεστασία στο χώρο αλλά καιο ηρεμία. Η υπνωτική δύναμη της φωτιάς, η μαγεία και η ζεστασιά της, διακοσμητικά μιλώντας, μας ανεβάζουν την διάθεση. Ένα τζάκι στο σαλόνι είναι το κύριο στοιχείο του εν λόγω χώρου. Το τζάκι ως διακοσμητικό στοιχείο πρέπει να ενσωματωθεί στον χώρο και το σαλόνι θα έχει μια ζεστή και ευχάριστη εμφάνιση. Αν επιλέξετε σωστά τα στοιχεία επίπλου, μπορείτε να πετύχετε έναν μοναδικό και ζεστό χώρο για να υποδεχτείτε τους επισκέπτες και τους φίλους σας σε αυτό το υπέροχο σαλόνι με τζάκι.

Το τζάκι δεν πρέπει να ρυθμίζει τη διανομή του σαλονιού, θα πρέπει να δημιουργηθεί στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. Η διακόσμηση είναι πολύ σημαντική καθώς και τα διαφορετικά υλικά που καλύπτουν το πάτωμα ή τους τοίχους. Θα είναι το στυλ του τζακιού που θα διαμορφώσει τη διακόσμηση του σαλονιού, των επίπλων, του τοίχου, των υφών, των χρωμάτων, για να δώσει έναν οπτικό πλούτο στο σύνολο.

Ένας άλλος τρόπος για να περιποιηθείτε το μπροστινό μέρος του τζακιού είναι να το αναδείξετε με άλλο χρώμα ή με μια ειδική τεχνική βαφής.

Μια κλασική λύση είναι να περιβάλετε το τζάκι με ράφια γιατί η κατασκευή που κρύβει το βύθισμα της καμινάδας δημιουργεί συνήθως μια προεξοχή που μπορεί να ενσωματωθεί με ράφια, ράφια, τρύπες για καυσόξυλα. Μια συμμετρική βιβλιοθήκη και από τις δύο πλευρές, δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο λύση.

Ενσωματώστε το τζάκι με τα έπιπλα, από μοντέρνα, κλασικά έως πιο φουτουριστικά σχέδια που είναι πραγματικά γοητευτικά σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον και το κάνουν ακόμα πιο φιλόξενο.

Είτε αναζητάτε έμπνευση για να ανακαινίσετε πλήρως το σαλόνι σας είτε απλά θέλετε να ανανεώσετε γρήγορα τον χώρο σας, έχουμε τους καλύτερους στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Ανακαίνιση Σαλονιού σε προσιτό Κόστος

Ένα σαλόνι που είναι το κέντρο του σπιτιού σας είναι η τοποθεσία όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας και δέχεστε επισκέπτες. Ως εκ τούτου, η επιλογή σε στυλ, σχεδιασμό, καθώς και άνεση ενός καθιστικού είναι εξαιρετικά σημαντική. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το σχεδιάσετε ειδικά με βάση τον τρόπο ζωής σας. Με την πολύ έμπειρη ομάδα μας, έχουμε μια από τις πιο προσιτές επιλογές που μπορεί να χειριστεί κάθε είδους ιδέες ανακαίνισης και σχεδίασης για το σαλόνι σας.

Δεδομένου ότι είμαστε εξ ολοκλήρου αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε απαράμιλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας σχετικά με τη διακόσμηση και την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων σαλονιού. Με τόσες πολλές ιδέες σχεδίασης όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός καθιστικού, μοιραστείτε το όνειρό σας για ανακαίνιση μαζί μας και μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε τη δημιουργία του σαλονιού των ονείρων σας; Η ομάδα μας θα σας εντυπωσιάσει με τις υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού. Θα κάνουμε το επιπλέον βήμα κατά την αναβάθμιση του σπιτιού σας με στρατηγικές που δεν θα βρεί αλλού. Στο E Anakainizo, στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη εταιρεία ανακαίνισεων σαλονιού σχεδιάζοντας χώρους διαβίωσης που θα λατρέψουν οι πελάτες μας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε για τη προσφορά σας για την ανακαίνιση του νέου σας σαλονιού σήμερα!

ανακαινιση σπιτιου κοστος