Ανακαίνιση σπιτιού από την e-anakainizo

Η Νο 1 επιλογή για σας
  1. Αισθητική αναβάθμιση
  2. Λειτουργική αναβάθμιση
  3. Ενεργειακή αναβάθμιση

Βελτιώστε αισθητικά και λειτουργικά το ακίνητό σας. Εμπιστευτείτε τη σταθερή μας φήμη. Εξοικονομήστε χρήματα.

Κάντε το σωστά, με την επαγγελματική μας φροντίδα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας!

Ζητήστε Άμεσα Προσφορά

Χτίζουμε τα όνειρα σας, δημιουργούμε χώρους να ζείτε άνετα

Αναλαμβάνουμε την ολική ανακαίνιση σπιτιού ή και μεμονωμένων χώρων του. Διαμορφώνουμε επίσης αυλές, αποθήκες, πισίνες και εξωτερικές τοιχοποιίες.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό παραδίδουμε κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο.

Ενδεικτικά Έργα
Συχνές ερωτήσεις
Πόσο θα μου κοστίσει η ανακαίνιση σπιτιού;

Δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή. Το κόστος εξαρτάται από τις δικές σας αποφάσεις. Χονδρικά μπορούμε να πούμε ότι σε μια ολική ανακαίνιση σπιτιού τα 100€/τ.μ. είναι μία λογική τιμή. Και πάλι όμως εξαρτάται από τα υλικά που θα επιλεγούν.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση;

Εξαρτάται από την έκταση των εργασιών και το μέγεθος του σπιτιού. Μπορεί να απαιτηθούν από 2 εβδομάδες έως και 2 μήνες. Το σημαντικό είναι όμως ότι τηρούμαι απόλυτα τα χρονοδιαγράμματα μας, οπότε και θα γνωρίζετε εξ αρχής το διάστημα που θα χρειαστεί έως την παράδοση του έργου.

Θα χρειαστεί να προσλάβω επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό;

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών και δεν θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε μεμονωμένα συνεργεία ή άλλους επαγγελματίες.

Υπάρχει η δυνατότητα να εγώ επιλέξω τα υλικά που θέλω;

Εμείς προσφέρουμε ως επί το πλείστον τεχνικές υπηρεσίες, δηλαδή δεν εμπορευόμαστε τα υλικά. Παρ΄ όλα αυτά για να σας διευκολύνουμε αν δεν διαθέτετε το χρόνο ή τις γνώσεις για την κατάλληλη επιλογή, σας παρέχουμε συμβουλευτικές και όχι δεσμευτικές προτάσεις.

Θα χρειαστεί να τρέξω για έκδοση αδειών;
Σύμφωνα με το άρθρο 48 του νέου νόμου 4178/2011 απαιτείται έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας σε όλες τις περιπτώσεις ανακαινίσεων στις οποίες τροποποιούμε την εσωτερική διαρρύθμιση, προφανώς χωρίς να θίγουμε την φέρουσα κατασκευή του κτιρίου καθώς και στις περιπτώσεις που θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (μικροεπισκευές) δεν απαιτείται κάποια άδεια.

Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε εμείς  να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση οποιουδήποτε τύπου άδειας χρειάζεται η ανακαίνιση του ακινήτου σας.

Αναλαμβάνεται την ανακαίνιση σπιτιού που βρίσκεται εκτός Αθηνών;

Κατά περίπτωση, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του ακινήτου σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Ποιοι είμαστε

Στο E Anakainizo, είμαστε μια επαγγελματική, αδειοδοτημένη εταιρεία που αναλαμβάνει να αποπερατώσει έργα, σε όλο το φάσμα των εργασιών που απορρέουν από μία ανακαίνιση σπιτιού.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς

Αναλαμβάνουμε την φωτορεαλιστική αποτύπωση, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την έκδοση των πολεοδομικών αδειών που είναι απαραίτητες για τις εργασίες.

Διαθέτουμε άριστο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Ακολουθούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών. Γνωρίζετε από την αρχή το συνολικό κόστος του έργου.