Μελέτη φαρμακείου στην Αργυρούπολη

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο επαγγελματίας όταν απευθύνεται σε εμάς για την ανακαίνιση του χώρου του αποτελεί για εμάς μία εξαιρετικά μεγάλη αποστολή την οποία επιθυμούμε να φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο φαρμακοποιός στην Αργυρούπολη, μας εμπιστεύτηκε για την την ανανέωση του φαρμακείου του , η εταιρία μας όφειλε να τον καθοδηγήσει κατάλληλα αλλά και να παραδώσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άψογο αποτέλεσμα.

Το εξωτερικό του χώρου δεν θα μπορούσε παρά να τραβά τα βλέμματα. Πάνω σε ένα σκουρόχρωμο φόντο τοποθετήθηκαν πλέξιγκλας φωτιζόμενα που αναπαριστούν θέματα της φύσης , τα οποία ειδικά τις απογευματινές ώρες θα αποτελούν το καλύτερο κάδρο για την τζαμαρία του καταστήματος.  Σε αυτή την τζαμαρία, τοποθετήθηκαν λευκές ραφιέρες με στόχο την τοποθέτηση προϊόντων για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπαίνοντας κανείς εντός του φαρμακείου θα παρατηρήσει κατευθείαν το μίνιμαλ στυλ του σε αποχρώσεις λευκού και τιρκουάζ, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από το κλασικό μοτίβο των τυπικών φαρμακείων που κινούνται σε αποχρώσεις “λευκό-πράσινο”. Η επένδυση από πάνελ ξύλου, πέρα από το γεγονός ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την χρωματική παλέτα, δίνει και μία αίσθηση ζεστασιάς, μία ιδιότητα του ξύλου που δεν θα μπορούσε να μην αξιοποιηθεί.  Τα ράφια καλύπτουν περιμετρικά το χώρο με τρόπο που αφήνουν το περιθώριο στον πελάτη του φαρμακείου να περιηγηθεί άνετα μέσα στον χώρο.

Ολόκληρος ο χώρος διαθέτει ως βασικό του μοτίβο αυτό του “γυαλιού και του φωτός”, από τα ράφια μέχρι τον πάγκο του ταμείου. Αυτό δεν επελέγη τυχαία, αντίθετα αυτός ο συνδυασμός εντείνει τόσο την καλαισθησία όσο και τον τονισμό των βασικών σημείων του φαρμακείου, όπως, για παράδειγμα, τα ράφια των προϊόντων αλλά και το ταμείο. Στο πάνω μέρος, αυτό της οροφής, χρησιμοποιήθηκε επίσης κρυφός φωτισμός που προέρχεται από το εσωτερικό των λωρίδων που ‘αγκαλιάζουν” το φαρμακείο. Σε απόλυτη αρμονία με το εντυπωσιακό επάνω μέρος, το δάπεδο, επίσης, ξεχωρίζει. Το λευκό γαλακτερό πλακάκι δένει άψογα με την γενική αισθητική του καταστήματος, επιτυγχάνοντας το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που επιθυμούσε ο επαγγελματίας αλλά και εμείς.

 Σε μία τόσο ανταγωνιστική εποχή, όπου τα καταστήματα που ασχολούνται με τον τομέα της υγείας αυξάνονται και πληθύνονται, μόνο όσοι επαγγελματίες συμβαδίζουν με αυτά που επιτάσσει η μοντέρνα τεχνολογία καταφέρνουν να επιβιώσουν και να προσελκύσουν τους περισσότερους πελάτες. Οι λεπτομερείς μελέτες και οι προσεγμένες κατασκευές αποτελούν βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας, της e-anakainizo. Οι ειδικοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό του πελάτη για να τον καθοδηγήσουν και να του δώσουν τις πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές συμβουλές. Η μεταμόρφωση του επαγγελματικού ή του οικιακού σας χώρου από το μηδέν δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη της!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *