μελέτη ανακαίνισης φαρμακειου δροσιά

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στη Δροσιά

Εμείς, στο e-anakainizo, γνωρίζουμε πάντα, πώς να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, ώστε να εντυπωσιαστείτε από το τελικό αποτέλεσμα τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες σας! Αυτό συνέβη και κατά την ανακαίνιση φαρμακείου στη Δροσιά. Οι ιδιοκτήτες έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα, που αντίκρισαν. Η επαγγελματική μας ομάδα προέβη σε μια μελέτη του χώρου, στην οποία δόθηκε όλη η απαιτούμενη προσοχή και μαεστρία. Το ανακαινισμένο φαρμακείο ξεπέρασε κατά πολύ, ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ιδιοκτητών!

Οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου στη Δροσιά έλαβαν στα χέρια τους έναν εξαιρετικό επαγγελματικό χώρο, ο οποίος στάθηκε αντάξιος της εικόνας, που είχαν κατασκευάσει στο μυαλό τους. Η μελέτη του χώρου προσέγγισε το φαρμακείο με τρόπο, ώστε να αξιοποιηθούν οι νέες τάσεις στην κατασκευή και τη διακόσμηση φαρμακείων. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν χώρο που αξιοποιεί τις νέες καινοτομίες και τεχνολογίες στο έπακρο. Αξίζει να έχετε στο μυαλό σας, ότι ένα πρόσφατο ανακαινισμένο κατάστημα, δημιουργεί αέρα αναγέννησης και θετική αύρα. Στοιχεία απαραίτητα για να είναι οι εργαζόμενοι αποδοτικοί στη δουλειά τους και φυσικά, να είναι οι πελάτες πλήρως ευχαριστημένοι από την εμπειρία τους και την αλληλεπίδραση με το φαρμακείο σας.

Το φαρμακείο στη Δροσιά μελετήθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να διακρίνεται από καλαισθησία και σύγχρονο ύφος. Ο χώρος, συνεπώς, δημιουργήθηκε σε γκρίζες αποχρώσεις  της πέτρας, σε συνδυασμό με άλλες γήινες αποχρώσεις και λευκό. Στον επαγγελματικό χώρο κυριαρχούν οι ξύλινες συνθέσεις, οι οποίες προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Για την οροφή χρησιμοποιήθηκε μια ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη, καθώς και στρογγυλά φωτιστικά ως βασικές πηγές φωτός. Διαθέτει, βέβαια, και πλευρικό περιμετρικό φωτισμό, ο οποίος συμβάλλει στη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για το φαρμακείο.

Η οροφή είναι ένα σημείο, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, με την τοποθέτηση των σποτ. Όσον αφορά τη γενικότερη διάταξη των επίπλων και την οργάνωση του χώρου, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Εξάλλου, ένα φαρμακείο πρέπει να είναι λειτουργικό και πρακτικό τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους εργαζομένους. Τα ράφια με τα φάρμακα είναι τοποθετημένα περιμετρικά. Ωστόσο, στο κέντρο του καταστήματος έχουν τοποθετηθεί ραφάκια, τα οποία εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το αποτέλεσμα της μελέτης του φαρμακείου είναι πραγματικά εκπληκτικό. Οι δυνατότητες του χώρου αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και οι πελάτες. Το άρωμα φρεσκάδας, που αποπνέει ο χώρος μετά από την ανακαίνιση, δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.