μελετη ανακαινισης φαρμακειου καλλιθεα

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στην Καλλιθέα

Η εταιρεία μας, η e-anakainizo, παρέχει πάντα τις καλύτερες λύσεις και επιλογές για να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας δίνουν κάθε φορά την αμέριστη προσοχή τους, ώστε να μελετήσουν λεπτομερώς τις προοπτικές κάθε χώρου. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα συνάδει με τις αισθητικές προτιμήσεις σας και ταυτόχρονα θα καταστίσει την εμπειρία του πελάτη σας μοναδική! Όταν οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στην Καλλιθέα απευθύνθηκαν στην e-anakainizo δεν περίμεναν ούτε εκείνοι, ότι ο χώρος τους θα μπορούσε να αναβαθμιστεί με τέτοιον τρόπο. Η εταιρεία μας φρόντισε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαρμακείο στην Καλλιθέα.

Δεν είναι εύκολο ένα μικρό συνοικιακό φαρμακείο να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, αν δεν έχει διαμορφωθεί ο χώρος κατάλληλα. Η e-anakainizo μελέτησε ενδελεχώς τον επαγγελματικό αυτόν χώρο και κατέληξε σε έξυπνες λύσεις, οι οποίες ανέδειξαν το φαρμακείο σημαντικά. Όταν ο διαθέσιμος χώρος είναι σχετικά μικρός, είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Αυτό ακριβώς έκανε και η εταιρεία μας στο φαρμακείο αυτό.

Καθώς εισέρχεται κανείς στο φαρμακείο αντικρίζει έναν μακρόστενο χώρο, στον οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου. Το λευκό κυριαρχεί τόσο στο δάπεδο από πλακάκι, όσο και στους τοίχους και το ταμείο. Η μονοτονία του λευκού διακόπτεται σε ορισμένα σημεία από αχνές γκρίζες λεπτομέρειες. Λευκό και γκρι εναλλάσσονται και στην οροφή. Το μεγαλύτερο μέρος της οροφής αποτελείται από φωτιστικά από μεμβράνη, τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε γεωμετρικά σχήματα. Ο γεωμετρικός αυτός σχεδιασμός δίνει μια ιδιαίτερη φουτουριστική ματιά στον χώρο.

Προχωρώντας προς το ταμείο, η οροφή έχει διαφορετική σχεδίαση. Ακριβώς στο σημείο πάνω από το ταμείο χρησιμοποιείται ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη και γραμμικά φώτα. Αυτή η απόφαση έχει παρθεί για να δίνεται ύψος στην περιοχή και κατ΄’ επέκταση να φαίνεται το κατάστημα πιο μεγάλο. Όπως είπαμε και προηγουμένως, η αξιοποίηση του χώρου, αποτελεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα για έναν μικρό επαγγελματικό χώρο. Για τον λόγο αυτόν, προς αυτήν την κατεύθυνση έχει κινηθεί και η τοποθέτηση των ραφιών.

Οι συρταριέρες, λοιπόν, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του φαρμακείου. Οι ραφιέρες περιλαμβάνουν λευκό φωτισμό στην μπάζα και πράσινο φωτισμό στην πλάτη, για να κάνει μια όμορφη αντίθεση και να προσθέτει ιδιαιτερότητα στον χώρο. Υπάρχει, ακόμη, και κρυφός φωτισμός στις εσοχές για περισσότερο “παιχνίδι” και στυλ. Κρυφό φωτισμό διαθέτει και το ταμείο, στη μπροστινή πλευρά του οποίου υπάρχει ένα κοπτικό σχέδιο, που προσδίδει κομψότητα και καλαισθησία.

Το φαρμακείο στην Καλλιθέα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς μπορεί να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί κάθε επαγγελματικός χώρος, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Εμπιστευτείτε τα χέρια των ειδικών μας για την ανακαίνιση, που θέλετε να κάνετε και θα παραλάβετε ένα πραγματικό στολίδι!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.