Μελέτη γραφείων στην Ευριπίδου

Για τα γραφεία στην Ευριπίδου, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας επιστράτευσαν όλο το ταλέντο και τις γνώσεις τους, ώστε να σχεδιάσουν έναν σύγχρονο, όμορφο και λειτουργικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό ένας επαγγελματικός χώρος να είναι άνετος και να εμπνέει αισθήματα οικειότητας, ώστε οι εργαζόμενοι να αισθάνονται χαλαροί. Είναι πολύ πιο παραγωγικοί οι εργαζόμενοι, όταν δεν νιώθουν πίεση και άγχος. Για τον λόγο αυτό, οι συνεργάτες μας φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον!

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μελέτη, που τους παρουσιάσαμε. Η επαγγελματική μας ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο εργονομικός σχεδιασμός ενός χώρου εργασίας αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την καλύτερη απόδοση μιας εταιρείας.

Τα γραφεία στην Ευριπίδου είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δουλειάς μας. Αντικρίζοντας κανείς την κεντρική ρεσεψιόν, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο, βλέπει έναν μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής. Το κυρίαρχο στοιχείο είναι η πέτρα σε λευκούς και γκρι τόνους. Αυτοί οι τόνοι επικρατούν και στα έπιπλα και στους μη πέτρινους τοίχους. Όσον αφορά τον πάγκο εξυπηρέτησης, ανήκει και αυτός σε αυτήν τη χρωματική παλέτα. Διαθέτει και εγκοπές με κρυφό φωτισμό. Στα αριστερά υπάρχει και ένα λευκό στρογγυλό τραπέζι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε λευκό, το οποίο ταιριάζει με τους λευκούς αποθηκευτικούς χώρους. Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν εντοιχισμένοι πίνακες ζωγραφικής με κρυφό φωτισμό σε σκούρες μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Πίσω από τον πάγκο υπάρχει και μια φωτεινή επιγραφή LED και μια τρισδιάστατη απεικόνιση της υδρογείου σφαίρας. Στην οροφή υπάρχει ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη με γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά.

Τα κυρίως γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο υπόγειο. Έτσι, λοιπόν, κάποιος που κατεβαίνει στο υπόγειο αντικρίζει έναν άνετο επαγγελματικό χώρο, με γνώμονα την καλαισθησία. Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς, είναι έναν ενιαίο χώρο με γραφεία, αλλά και σαλόνι αναμονής για τους επισκέπτες. Τα έπιπλα αυτού του χώρου είναι σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις. Το δάπεδο είναι ξύλινο, ενώ για τους τοίχους έχει επιλεχθεί το γκρι. Ένα αυτοκόλλητο τοίχου με λέξεις σχετικές με την τεχνολογία, η οποία αποτελεί το αντικείμενο της εταιρείας, εκτείνεται σε μεγάλη επιφάνεια τοίχου. Χαρακτηριστικό στοιχείο του χώρου είναι και η πέτρα σε γήινα χρώματα. Στην οροφή υπάρχει γυψοσανίδα με στρογγυλά φωτιστικά piel.

Πίσω από το σαλονάκι βρίσκεται το meeting room, το οποίο χωρίζεται από τον κεντρικό χώρο με τζαμαρία. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει ένα μακρόστενο λευκό τραπέζι, το οποίο καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο. Οι καρέκλες είναι σε έντονο σκούρο κόκκινο για να κάνουν αντίθεση με τους υπόλοιπους ουδέτερους τόνους. Οι λευκοί αποθηκευτικοί χώροι, η πέτρα σε ουδέτερους τόνους και η γυψοσανίδα με τα piel στρογγυλά φωτιστικά οροφής, αποτελούν τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του meeting room.

Άλλα δυο γραφεία χωρίζονται από τον κυρίως χώρο με τζαμαρία, όπως συμβαίνει και με το meeting room. Στο πρώτο γραφείο επικρατούν παρόμοιοι χρωματισμοί, με το λευκό και το φιστικί να αποτελούν τη βασική διαφορά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα αυτοκόλλητο τοίχου με εικόνες σχετικές με τεχνολογία και η απεικόνιση φύλλων δέντρων σε φθινοπωρινά χρώματα. Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο άλλο γραφείο, με τη διαφορά ότι στο αυτοκόλλητο τοίχου κυριαρχούν οι κόκκινες λεπτομέρειες. Από τη μια πλευρά της τζαμαρίας υπάρχει πόρτα, η οποία οδηγεί σε ένα κουζινάκι. Εκεί βρίσκεται ένας ξύλινος πάγκος με λευκή επιφάνεια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η λεπτομέρεια στον τοίχο με το μικρό πλακάκι σε μπλε και πράσινους τόνους.

Η εταιρεία μας, βέβαια, παρουσίασε και εναλλακτικές προτάσεις στους ιδιοκτήτες των γραφείων στην Ευριπίδου. Η δυνατότητα επιλογής είναι πολύ σημαντική, όταν πρόκειται για μια τέτοιου είδους απόφαση. Συνεπώς, σε μια δεύτερη μελέτη, οι επαγγελματίες μας πρότειναν για την κεντρική ρεσεψιόν έναν πορτοκαλί τοίχο, ώστε να διακόπτεται η χρωματική μονοτονία. Για να αποφευχθεί η υπερβολή, προτείνεται η αφαίρεση των μπλε πινάκων ζωγραφικής. Όσον αφορά τα κυρίως γραφεία στο υπόγειο, οι αλλαγές που προτείνονται αφορούν τους πέτρινους τοίχους. Αντί αυτών προτείνεται ανάγλυφη γυψοσανίδα με κυματιστά σχήματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.