Μελέτη γραφείων στου Ρέντη

Η εταιρεία μας φροντίζει πάντα να δίνει την αμέριστη προσοχή της στα έργα που αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να κατασκευάσει ή να ανακαινίσει. Αυτό είναι διακριτό για όποιον βλέπει το τελικό αποτέλεσμα. Τα γραφεία στου Ρέντη αποτελούν ένα εξαιρετικό δείγμα της δουλειάς μας. Είναι φανερό, ότι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μελέτησαν ενδελεχώς όλες τις λεπτομέρειες του διαθέσιμου επαγγελματικού χώρου και παρουσίασαν μια υπέροχη μελέτη, η οποία ενθουσίασε τους ιδιοκτήτες.

Η επαγγελματική μας ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις για κάθε χώρο, με βάση την καλαισθησία και την υψηλή αισθητική. Αναλογίζεται τις επιθυμίες τους πελάτη, λαμβάνει υπόψη τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης και σχεδιάζει πρωτότυπους και μοντέρνους χώρους, οι οποίοι δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους λάτρεις της διακόσμησης χώρων.

Κάποιος που αντικρίζει την κεντρική ρεσεψιόν των γραφείων στου Ρέντη, νιώθει αμέσως ότι βρίσκεται σε έναν σοβαρό επαγγελματικό χώρο. Το γκρι είναι το βασικό χρώμα της χρωματικής παλέτας, με κάποιες πινελιές του μπεζ να σπάνε τη μονοτονία. Στην κεντρική ρεσεψιόν υπάρχει ένας πάγκος εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος είναι λευκός με κάποιες ξύλινες λεπτομέρειες και κρυφό φωτισμό. Ο πάγκος σχηματίζει γωνία και από πίσω του υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και ξύλινα ράφια με κρυφό φωτισμό σε μια εσοχή. Το φόντο τους είναι μπεζ και έρχεται σε αντίθεση με το γκρι του τοίχου και το μαύρο πλακάκι του δαπέδου. Από πάνω υπάρχει και μια φωτεινή επιγραφή από plexiglass σε μοβ και λευκό. Τα υπόλοιπα έπιπλα είναι μοντέρνα σε αποχρώσεις του γκρι και είναι τοποθετημένα σε απλή διάταξη.

Όσον αφορά το meeting room, είναι ένας μικρός αλλά πρακτικός χώρος, ο οποίος καλύπτεται κυρίως από ένα μακρόστενο γυάλινο τραπέζι μεγάλου μήκους. Οι καρέκλες είναι λευκές και ταιριάζουν με το λευκό κάτω μέρος του τοίχου. Ο τοίχος χρωματικά χωρίζεται σε τρία σημεία. Μέχρι ένα ύψος είναι λευκός, έπειτα υπάρχει μια σκούρα γκρίζα προς ασημί λωρίδα και από πάνω έχει επιλεχθεί ένα απαλό γκρι. Ωστόσο, αυτή η τριχρωμία διακόπτεται στη μια πλευρά, όπου υπάρχει ένα αυτοκόλλητο τοίχου σε έντονα μπλε χρώματα και απεικονίζει εικόνες σχετικές με φάρμακα. Στον γκρι τοίχο υπάρχει και μια τρισδιάστατη επιγραφή με το λογότυπο σε μπλε και λευκό.

Σχετικά με τα κυρίως γραφεία της εταιρείας, υπάρχει ένας άνετος χώρος σαλονιού, στον οποίο επικρατεί το γκρι και το μαύρο. Η επίπλωση είναι μοντέρνα, με τα έπιπλα να είναι κυρίως σε μαύρο χρώμα. Η μονοτονία διακόπτεται από πίνακες σε έντονα χρώματα, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί με τρόπο, ώστε να σχηματίζουν έναν μεγαλύτερο πίνακα σε οριζόντιο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Μια ξύλινη επένδυση με μαύρα ράφια, ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής, κρυφός φωτισμός περιμετρικά στη γυψοσανίδα της οροφής και γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά οροφής, συνθέτουν τα υπόλοιπα στοιχεία του σαλονιού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τραπεζάκι, το οποίο είναι ένα γυαλί που στηρίζεται πάνω σε μια ξύλινη βάση. Η βάση σχηματίζει το αρχικό γράμμα της εταιρείας.

Δεν σταματάνε, όμως, οι ιδιαιτερότητες του χώρου εκεί. Το σύνθετο για την τηλεόραση είναι μια υπέροχη ξύλινη κατασκευή σε μαύρο φόντο με κρυφό φωτισμό. Στα αριστερά υπάρχει και μια τζαμαρία με μαύρες λεπτομέρειες, η οποία ταιριάζει με τις υπόλοιπες μαύρες λεπτομέρειες του χώρου. Και η τζαμαρία διαθέτει κρυφό φωτισμό. Το ακόμα πιο ιδιαίτερο στοιχείο του χώρου είναι το μίνι μπαρ στη δεξιά πλευρά, το οποίο ξεχωρίζει χρωματικά από τον υπόλοιπο χώρο, καθώς χρησιμοποιεί διαφορετική γκρίζα απόχρωση. Το μπαρ διαθέτει μια εσοχή με κρυφό φωτισμό και κρεμ λεπτομέρεια στο εσωτερικό. Από πίσω βρίσκεται η μπουκαλιέρα σε ένα κάδρο με ξύλινα ράφια εντοιχισμένα, σε μαύρο χρώμα. Στην πλάτη υπάρχει διχρωμία ίδια με αυτήν του πάγκου και κρυφός φωτισμός. Τέλος, στην οροφή υπάρχει μια φωτιστική μεμβράνη σε τετράγωνο κόψιμο, το οποίο διαχέει το φως στον χώρο.

Ο τελευταίος χώρος είναι ένα γραφείο, στο οποίο κυριαρχεί το στοιχείο του ξύλου. Ένα μακρόστενο σύνθετο σε μπεζ και πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις του ξύλου καλύπτει τη μια πλευρά. Από μπροστά βρίσκεται το έπιπλο γραφείο, το οποίο βλέπει στην απέναντι πλευρά , όπου εκτείνεται ένας γκρίζος καναπές και ένα ξύλινο τραπεζάκι ακριβώς από δίπλα. Από πάνω υπάρχει μια εσοχή με ξύλινη επένδυση και ράφια σε μαύρο χρώμα. Περιμετρικά στην οροφή υπάρχει κρυφός φωτισμός και εντοιχισμένα γραμμικά φωτιστικά, τα οποία προσθέτουν στον φωτισμό, που προέρχεται από δυο λαμπτήρες πάνω στο γραφείο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *