Μελέτη all-day bar στο Μαρούσι

Η εταιρία μας έχει αναλάβει την μελέτη αλλά και την κατασκευή πολυάριθμων επαγγελματικών χώρων σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ειδικά στους χώρους της εστίασης, η ευθύνη είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ο πελάτης ενός καταστήματος εστίασης θα δώσει μεγάλη προσοχή, θα τον θαυμάσει, θα τον επεξεργαστεί. Πόσες φορές, σαν πελάτες, απορρίψαμε μία καφετέρια ή ένα εστιατόριο γιατί δεν μας ενέπνεε το περιβάλλον και η αισθητική του; H απάντηση είναι εύκολη: Πολλές! Μέσα σε ένα κλίμα έντονου ανταγωνισμού ανάμεσα στα καταστήματα, οι επιχειρηματίες επιδιώκουν να έχουν το καλύτερο, το πιο καινοτόμο, το πιο πρωτότυπο. Με βάση αυτές τις προϋποθέσεις, λοιπόν, διαμορφώσαμε τη μελέτη του all-day bar στο Μαρούσι.

Με μία ματιά, ο χώρος αποπνέει ζεστασιά και θαλπωρή! Το στοιχείο του ξύλου και ο συνδυασμός του με την πέτρα μας μεταφέρει άμεσα σε μία άλλη πραγματικότητα, σε ένα ορεινό σαλέ, για παράδειγμα. Μόνο που το δικό μας “σαλέ” βρίσκεται στο κέντρο του Αμαρουσίου! Οι τόνοι που χρησιμοποιήθηκαν είναι κυρίως οι γήινοι με το καφέ να πρωταγωνιστεί από σκούρες μέχρι πιο ανοιχτές τους αποχρώσεις.

Το μπαρ, το οποίο είναι το κυρίαρχο στοιχείο του χώρου, εκτείνεται σε όλη την έκταση του με μαύρα τμήματα ξύλου να απαρτίζουν τη βάση και ένα πιο παχύ τμήμα ξύλου να αποτελεί την κορυφή. Στον τοίχο, πίσω από την μεταλλική κατασκευή που θα τοποθετηθούν τα ποτά, δόθηκε μία προσέγγιση “σκακιέρας” που αποτελεί ένα πολύ μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό σχέδιο. Το ίδιο σχέδιο τοποθετήθηκε και μπροστά από το μπαρ. Όλοι οι υπόλοιποι τοίχοι δίνουν την αίσθηση πως έχουν διαμορφωθεί με την τεχνική “ένα- ένα” τούβλο, τεχνική η οποία δίνει στο κατάστημα μία ακόμη πιο country και ζεστή αίσθηση. Ένας μικρός πάγκος με τζαμαρία τοποθετήθηκε στην απέναντι πλευρά του μπαρ με σκοπό να τοποθετηθούν εκεί τα γλυκά ημέρας και τα πιάτα που το κατάστημα θέλει να προωθήσει στους πελάτες του.

Δίπλα από το εντυπωσιακό μπαρ, τρία μικρά σκαλιά μας οδηγούν σε ένα γωνιακό υπερυψωμένο σαλονάκι το οποίο περιβάλλεται από τζαμαρίες και στο κέντρο βρίσκονται τρία μικρά στρογγυλά τραπέζια τα οποία απογειώνουν το στυλ. Ο φωτισμός του χώρου πραγματοποιείται με προβολάκια σε όλη την έκταση του καταστήματος πάνω σε ξύλο αλλά και με στοιχισμένα μοντέρνα φωτιστικά. Οι ίδιοι μικροί προβολείς έχουν τοποθετηθεί και σε κάθε σημείο στο οποίο έπρεπε να δοθεί έμφαση.

Η εταιρία μας, σε συνεννόηση πάντα με τον επαγγελματία και απεριόριστο σεβασμό για τις επιθυμίες του, κατάφερε για ακόμη μία φορά να ικανοποιήσει και να εντυπωσιάσει με το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης. Η κατασκευή μοντέρνων χώρων, υψηλής αισθητικής, που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες του επιχειρηματία και των πελατών αποτελεί σκοπός μας εδώ και χρόνια, έχοντας στο ιστορικό μας έναν μεγάλο αριθμό εντυπωσιακών κατασκευών αλλά κυρίως, ικανοποιημένων πελατών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.