Μελέτη οφθαλμιατρείου στο Χίλτον

Η εταιρεία μας διαθέτει τεράστια εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και ιδιαίτερα ιατρείων. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης και συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την καλή αισθητική και την καλλιτεχνική άποψη, δημιουργούν υπέροχους μοντέρνους χώρους, που εντυπωσιάζουν. Η μοναδικότητα και το στυλ του καθενός από αυτούς δεν αφήνουν αδιάφορους τους επισκέπτες και τους λάτρεις της διακόσμησης και της κατασκευής.

Οι ιδιοκτήτες οφθαλμιατρείου στο Χίλτον έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη μελέτη κατασκευής, που έλαβαν στα χέρια τους. Η επαγγελματική μας ομάδα, έλαβε υπόψη όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές του ιατρείου, που είχε στη διάθεσή της και προέβη σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία αναδεικνύει τον χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνδυάζοντας τη φινέτσα με τη μοντέρνα αισθητική, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας έβαλαν όλο το ταλέντο και τη μαεστρία τους για να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό χώρο μοναδικό και ανεπανάληπτο!

Κάποιος που εισέρχεται στον χώρο, έρχεται αντικριστός με ένα ζεστό και ταυτόχρονα μοντέρνο ιατρείο. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση είναι λιτή, ώστε ο επισκέπτης να νιώθει ηρεμία και γαλήνη. Οι γήινες αποχρώσεις του μπεζ, του εκρού και του καφέ κυριαρχούν σε όλη την αίθουσα αναμονής και τη ρεσεψιόν, που αποτελούν έναν ενιαίο χώρο. Οι αποχρώσεις αυτές έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, με σκοπό να δημιουργούν στον επισκέπτη ένα αίσθημα ζεστασιάς και ασφάλειας. Αποτελεί υψίστης σημασίας στόχος, να νιώθει ο ασθενής ότι εισέρχεται σε έναν οικείο και φιλικό χώρο, για να είναι η εμπειρία του όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Στα δεξιά της αίθουσας αναμονής βρίσκεται η ρεσεψιόν. Αυτή αποτελείται από ένα πάγκο υποδοχής σε σχήμα “γάμα”, ο οποίος έχει και μια ξύλινη κατασκευή. Στη μπροστινή πλευρά του πάγκου, η ξύλινη κατασκευή περιβάλλει μια τρισδιάστατη επιγραφή σε μπλε αποχρώσεις. Πίσω από τον πάγκο υπάρχει ένα ξύλινο έπιπλο, το οποίο διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους και ραφάκια.

Από την άλλη πλευρά και στα αριστερά της αίθουσας, υπάρχει ένα άνετο σαλονάκι για την αναμονή των ασθενών. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με τρόπο, ώστε να είναι καλή και ευχάριστη η εμπειρία του επισκέπτη και να μην του προκαλείται περιττό άγχος. Για τον λόγο αυτόν, και η επίπλωση είναι σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει και ένα γυάλινο τραπέζι. Ο τοίχος πίσω από έναν μακρύ και βολικό γωνιακό καναπέ είναι κατασκευασμένος από πέτρα σε μπεζ αποχρώσεις. Αυτό συμβάλλει στην όλη προσπάθεια για δημιουργία κλίματος οικειότητας. Όσον αφορά το δάπεδο, αυτό είναι φτιαγμένο από θερμό λευκό πλακάκι. Πέρα από αυτά που ήδη έχουμε αναφέρει, στο σαλονάκι υπάρχουν και εσοχές με ξύλινα ράφια, ένα παράθυρο και μια τρισδιάστατη κατασκευή πάνω στον τοίχο με ραφάκια και σποτ, που εκπέμπουν φως.

Τέλος, σχετικά με τον φωτισμό του χώρου, έχει επιλεχθεί μια ιδιαίτερα ευρηματική ιδέα. Στην οροφή από την πλευρά του τοίχου με την πέτρα υπάρχει κρυφός φωτισμός. Ωστόσο, η κύρια πηγή φωτός είναι διαφορετική. Στην οροφή, λοιπόν, υπάρχουν παράλληλες ορθογώνιες εσοχές, στο εσωτερικό των οποίων υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά. Στο εξωτερικό, όμως, και γύρω από τις εσοχές υπάρχουν μικρά φωτιστικά σποτ, τα οποία δυναμώνουν την ένταση του φωτός, αλλά προσφέρουν επίσης και καλαισθησία και άποψη στον χώρο.

Με λίγα λόγια, η εταιρεία μας, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις δυνατότητες του ιατρείου και παρέδωσε στους ιδιοκτήτες μια μελέτη εμπνευσμένη και με βάση πάντα τις δυνατότητες του επαγγελματικού χώρου. Οι ιδιοκτήτες του ιατρείου στο Χίλτον ενθουσιάστηκαν πραγματικά με το αποτέλεσμα, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.