Μελέτη σπα στη Νέα Ιωνία

Ένας χώρος σπα πρέπει να είναι συνώνυμος με την χαλάρωση και την ευημερία του σώματος και του πνεύματος . Με γνώμονα αυτό ξεκινήσαμε να μελετάμε τις αλλαγές που θα κάνουμε στον χώρο σπα στην Ν. Ιωνία. Πάντα σε συνεννόηση με τον επαγγελματία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο ο οποίος να ανταποκρίνεται τόσο στις επιθυμίες του ίδιου όσο και σε αυτές των πελατών που θα επισκεφτούν το σπα για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ο ίδιος εμπιστεύτηκε την εταιρία μας λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας στην μεταμόρφωση επαγγελματικών χώρων αλλά και την επιμονή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την πρόσοψη του μοντέρνου αυτού σπα, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο. Περνώντας τη γυάλινη πόρτα της εισόδου, θα δει κανείς έναν μεγάλο διάδρομο που ξεκινά από την γραμματεία και καταλήγει μέχρι την είσοδο της τουαλέτας από όπου ο επισκέπτης θα πρέπει να περάσει πριν μπει στο δωμάτιο του μασάζ. Στον χώρο αυτό έγινε προσθήκη γυψοσανίδας ώστε να δημιουργηθεί μία κατασκευή με εσοχή για την τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών.

 Η σύγχρονη αλλά μίνιμαλ αισθητική του χώρου αναμονής προμηνύει ότι το εσωτερικό των δωματίων μασάζ θα κρύβουν κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το δωμάτιο όπου γίνεται το μασάζ είναι δίχωρο και χωρίζεται ουσιαστικά με μία σπαστή πόρτα ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται δύο πελάτες ταυτόχρονα. Δίπλα από το κρεβάτι μασάζ έχουν τοποθετηθεί τεράστιοι καθρέπτες στον τοίχο οι οποίοι ουσιαστικά τους έχουν καλύψει ολοσχερώς.

Οι τόνοι που χρησιμοποιήθηκαν για το δωμάτιο του μασάζ είναι το ανοιχτό πράσινο, της μέντας και το χρώμα του ξύλου σε βοηθητικά έπιπλα για την τοποθέτηση διάφορων προϊόντων και διαφήμιση. Η οροφή του δωματίου, σε λίγο πιο σκουρόχρωμη απόχρωση της μέντας, ουσιαστικά αποτελεί επένδυση ξύλου που δημιουργεί αυτό το αποτέλεσμα “ρίγας”. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκε εντοιχισμένος γραμμικός φωτισμός σε ολόκληρη την οροφή μαζί με σποτάκια για την ρύθμιση του φωτός και την δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας.

Η δημιουργία ενός μοντέρνου χώρου, υψηλής αισθητικής, προσεγμένου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Η εταιρία μας, με χρόνια εμπειρίας στην μελέτη και την κατασκευή χώρων κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου σπα και να κάνει τις αδυναμίες να φαίνονται ασήμαντες. Στόχος μας η δημιουργία χώρων οι οποίοι θα είναι πρωτοπόροι, θα συνδυάζουν το σύγχρονο με το διαχρονικό και κυρίως θα υπερτερούν σε αισθητική και λειτουργικότητα σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.