Ανακαίνιση Κουζίνας Κόστος - Πόσο Κοστίζει

Ανακαίνιση Κουζίνας Κόστος – Ποια τα Πακέτα

Η κουζίνα σας είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα μέρη του σπιτιού. Διαθέτει επίσης τον μέγιστο αριθμό βοηθητικών συσκευών που τοποθετούνται σε περιορισμένο χώρο. Η κουζίνα σας μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή, ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας. Στο τέλος, αυτό είναι που θα αποφασίσει και το κόστος της ανακαίνισης της κουζίνας. Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και η ανακαίνιση είναι μια σημαντική επένδυση.

Εκτός από το να κάνετε την κουζίνα σας έναν φιλόξενο χώρο για τους επισκέπτες, μια ζώνη άνεσης για να μαγειρεύετε νόστιμα γεύματα και να έχετε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Η μεταπωλητική αξία του ακινήτου εξαρτάται επίσης κυρίως από την κουζίνα. Ως εκ τούτου, δεν είναι κακή ιδέα να ανανεώσετε λίγο αυτόν τον χώρο! Το τελικό κόστος ανακαίνισης κουζίνας εξαρτάται από την προσιτή τιμή και το μέγεθος της κουζίνας, καθώς παράγοντες όπως η χειρωνακτική εργασία, τα υλικά και τα σχέδια πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αναδιαμόρφωση μιας κουζίνας.

Ως εκ τούτου, έχουμε αναλύσει το κόστος ανακαίνισης μιας κουζίνας σχετικά με διαφορετικές αναβαθμίσεις για τη διευκόλυνσή σας.

Μέσο κόστος ανακαίνισης κουζίνας

Μικρή Ανακαίνιση

Οι μικρές ανακαινίσεις κουζίνας στοχεύουν να διατηρήσουν τον υπάρχοντα σχεδιασμό και τη διάταξη της κουζίνας, δίνοντάς της μια αναζωογονητική εμφάνιση. Οι μικρές αλλαγές είναι γενικά αρκετά φιλικές προς την τσέπη και περιλαμβάνουν βάψιμο τοίχων, νέα δάπεδα και νέες συσκευές. Ο πελάτης συνήθως δεν πηγαίνει για πολυτελή υλικά, αλλά με πινελιές εδώ και εκεί. Το μικρό κόστος ανακαίνισης κουζίνας περιλαμβάνει γενικά την ανακαίνιση ντουλαπιών ή νέα ντουλάπια κουζίνας αρχικού επιπέδου, ενημερωμένες συσκευές, νέα δάπεδα, φρέσκο ​​βάψιμο τοίχων, νέους πάγκους κουζίνας και νεροχύτη.

Μεγάλη ανακαίνιση

Οι μεγάλες ανακατασκευές συνεπάγονται πιο σημαντικές αποδόσεις από τις μικρές ανακατασκευές. Μαζί με τις αλλαγές που γίνονται σε μικρές αλλαγές, υπάρχουν προσθήκες σε αυτό και μπορεί να κοστίσει λίγο περισσότερο από μικρές αλλαγές. Μπορείτε να αντικαταστήσετε βασικά φωτιστικά, δάπεδα και συσκευές με καλύτερες εκδόσεις. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορισμένα αντικείμενα, όπως ένα προσαρμοσμένο ντουλάπι και έναν νέο νεροχύτη με ασορτί βρύσες για μεγαλύτερη εμφάνιση. Μια σημαντική εκτίμηση κόστους αναδιαμόρφωσης κουζίνας περιλαμβάνει ευέλικτα ημι-προσαρμοσμένα ντουλάπια, νέους πάγκους με νεροχύτη και βρύση, νέες συσκευές, προσαρμοσμένο φωτισμό, νέο δάπεδο και πρωτότυπη ζωγραφική τοίχων. Η ανοιχτή κουζίνα είναι επίσης μια επιλογή που πλέον είναι της μόδας.

Ανακατασκευή αναβάθμισης

Μια πολυτελής ανακατασκευή είναι πολύ πιο κομψή από τις δευτερεύουσες και μεγάλες ανακαινίσεις. Περιλαμβάνει πολλές νέες και πολυτελείς προσθήκες στην κουζίνα. Υπάρχουν υπερσύγχρονοι πάγκοι, συσκευές, ενσωματωμένα φίλτρα νερού, που κάνουν την κουζίνα να φαίνεται μοναδική. Το πολυτελές κόστος ανακαίνισης κουζίνας περιλαμβάνει γενικά τα συνήθη ντουλάπια με ενσωματωμένα ράφια και αξεσουάρ, πάγκους από πέτρα και κεραμικά ή πλακάκια, τεχνολογικά προηγμένες νεότερες συσκευές και σύστημα φιλτραρίσματος νερού κάτω από το νεροχύτη, φώτα κάτω από το ντουλάπι, πολυτελή δάπεδα και πρόσφατα βαμμένα τοίχους.

Πού να εξοικονομήσετε και να ξοδέψετε επιλέγοντας συσκευές κουζίνας

Είναι σημαντικό να αποφασίσετε πού να ξοδέψετε και πού να εξοικονομήσετε. Εδώ έρχονται οι συσκευές κουζίνας. Να είστε πρακτικοί και να αναζητάτε συσκευές ενεργειακής απόδοσης με εγγυήσεις, πιθανότατα θα χρειαστείτε τις συσκευές σας περισσότερο από άλλα χαρακτηριστικά κουζίνας. Ωστόσο, φροντίστε να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ όσων ξοδεύετε σε συσκευές και επίσης όσων ξοδεύετε σε ντουλάπια. Μπορείτε να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε μια κάτοψη εάν επιλέξετε πρώτα συσκευές πριν σκεφτείτε ντουλάπια/υλισμικό, πάγκους ή άλλα προϊόντα και θα καταλήξετε να μην επαρκούν για να ξοδέψετε χρήματα σε άλλα σχεδιαστικά στοιχεία. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τις σωστές συσκευές κουζίνας.

Ένα ψυγείο, για παράδειγμα, θα χρειαστεί να αντικατασταθεί σε 15 χρόνια ή λιγότερο, αλλά μια σόμπα μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Εξαρτήματα ανακαίνισης κουζίνας εξαρτήματα κόστους αναδιαμόρφωσης κουζίνας Αφού συζητήσετε το συνολικό μέσο κόστος μιας ανακαινισμένης κουζίνας, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα βασικά στοιχεία. Η ανάλυση κόστους ανά τμήμα σάς δίνει μια καλύτερη ιδέα για τον προϋπολογισμό και την οικονομική προσιτότητα. Παρέχει επίσης μια σαφέστερη εικόνα του τι θα μπορούσατε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στην αναδιαμόρφωσή σας.

Επένδυση με πλακάκια

Μια ανακαίνιση κουζίνας θα απαιτήσει νέα πλακάκια τόσο για το δάπεδο όσο και για τους τοίχους ως ένα πίσω μέρος για μια πλήρη ανακαίνιση κουζίνας. Το κόστος του δαπέδου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εάν αλλάζετε το υπάρχον δάπεδο ή μόνο μερικά πελεκημένα πλακάκια εδώ κι εκεί. Θα εξαρτηθεί επίσης από τα τετραγωνικά μέτρα της κουζίνας σας και το υλικό του δαπέδου της κουζίνας. Ενώ το βινύλιο είναι η πιο προσιτή επιλογή δαπέδου, τα ακριβά υλικά όπως το κεραμικό πλακίδιο, ο φελλός, το σκληρό ξύλο και το laminate μπορούν επίσης να λειτουργήσουν.

Πάγκος, νεροχύτης και οπίσθιος ψεκασμός

Η τιμή των πάγκων κουζίνας και της πλάτης κουζίνας διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να το κατασκευάσετε σε διάφορα υλικά όπως γρανίτη, μάρμαρο, νανολευκό, χαλαζία, συμπαγή επιφάνεια, laminate και κεραμικά πλακίδια. Οι πέτρινες επιφάνειες όπως ο χαλαζίας και ο γρανίτης είναι οι πιο ανθεκτικές και οι πιο ακριβές και μόνο εξειδικευμένοι εργολάβοι μπορούν να τις αντιμετωπίσουν.

Υλικά όπως η συμπαγής επιφάνεια και το laminate είναι λιγότερο δαπανηρά αλλά χρειάζονται περισσότερη συντήρηση. Ανάλογα με τη μάρκα και τη διάταξη της κουζίνας, τα κεραμικά πλακίδια είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσιτά για αντίδραση. Οι νεροχύτες διαφέρουν σε μέγεθος και είναι συνηθισμένοι, ανάλογα με την τιμή. Οι προηγμένοι νεροχύτες έρχονται με μπολ λαχανικών στο πλάι του νεροχύτη.

Μαζί με τον νεροχύτη, μπορείτε να προμηθευτείτε μια βρύση ενώ ανακαινίζετε την κουζίνα σας. Το κόστος εργασίας για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις θα χρεωθεί ξεχωριστά, ανάλογα με την κατάσταση του χώρου.

Ηλεκτρικά

Μια ανακαίνιση κουζίνας χρειάζεται ηλεκτρική καλωδίωση. Το ηλεκτρικό εξαρτάται επίσης από το είδος της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας και τον προϋπολογισμό που έχετε. Μπορείτε να επιλέξετε απλώς να αλλάξετε τα φώτα τοίχου σας ή να μπείτε κάτω από τα φώτα του ντουλαπιού. Υπάρχουν και άλλα πράγματα, όπως φωτιστικά, φωτισμός λωρίδων LED, ανεμιστήρας κ.λπ. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ακόμη και μια ψευδοροφή στην κουζίνα για να προσθέσουν την εμφάνιση.

Ερμάρια ανακατασκευή ντουλαπιών κουζίνας

Η κουζίνα έχει πάνω ντουλάπια και κάτω ντουλάπια με συρτάρια, το κόστος των οποίων μπορεί να αποτελεί σχεδόν το ένα τρίτο του προϋπολογισμού σας για την ανακαίνιση. Είτε διαθέτετε μικρή, μεγάλη ή πολυτελή ανακαίνιση, τα ντουλάπια μπορούν να είναι προσαρμοσμένα ή ημι-προσαρμοσμένα. Εάν κάνετε μόνο μικρές αλλαγές, η επανατοποθέτηση των ντουλαπιών σας είναι η καλύτερη και η πιο οικονομική επιλογή για εσάς. Βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση της κουζίνας και είναι πολύ φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Οι συμβατικές κουζίνες χρησιμοποιούν αδιάβροχο κόντρα πλακέ που βράζει ή κόντρα πλακέ του εμπορίου για την κατασκευή για φινίρισμα laminate.

Συσκευές Κουζίνας

Ας υποθέσουμε ότι η κουζίνα σας διαθέτει ήδη συσκευές με πιστοποίηση Energy Star, όπως ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα και να συνεχίσετε να τα διατηρείτε κατά τη διάρκεια της επαναδιαμόρφωσης της κουζίνας σας. Οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές μειώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος και είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετες ηλεκτρικές εργασίες για να φιλοξενήσετε συσκευές Energy Star.

Αρθρωτά Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ κουζίνας τοποθετούνται τόσο σε συμβατική όσο και σε αρθρωτή κουζίνα. Κοινώς, στους ανθρώπους αρέσει να τοποθετούν καλάθια που τραβούν προς τα έξω. Μαζί με αυτό, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ψηλές μονάδες, γωνιακές μονάδες και άλλα αρθρωτά αξεσουάρ κουζίνας. Τα αξεσουάρ από αξιόπιστες μάρκες δεν είναι πολύ ακριβά και μπορούν να τακτοποιηθούν σε προσιτή τιμή.

Βάψιμο

Για να δώσετε στην κουζίνα σας μια φρέσκια όψη, είναι απαραίτητο να βάψετε τους τοίχους ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας. Εάν σχεδιάζετε να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας, το βάψιμο είναι απαραίτητο. Δείτε περισσότερα στον οδηγό με μοναδικές ιδέες ανακαίνισης κουζίνας.

Μια φρέσκια στρώση γαλακτώματος χρώματος στους τοίχους της κουζίνας είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανυψώσετε το δωμάτιο με ελάχιστο κόστος. Το κόστος βαφής για τους τοίχους και την οροφή σε χρώμα γαλακτώματος υπολογίζεται ανά τετραγωνικό, το οποίο περιλαμβάνει τόσο υλικό όσο και εργασία. Για να λάβετε το ακριβές ή τουλάχιστον ένα μέσο κόστος ανακαίνισης κουζίνας, προσθέστε όλα τα έξοδα που αναφέρονται παραπάνω σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας, και αυτό θα είναι το τελικό κόστος για την ανακαίνισή σας.

1 σκέψη για το “Ανακαίνιση Κουζίνας Κόστος – Ποια τα Πακέτα”

  1. Παράθεση: Κορυφαίοι λόγοι για να ξεκινήσετε ένα ανακαίνισης κουζίνας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *