Ιδέες Για Ανακαίνιση Μπάνιου

Ιδέες για ανακαίνιση Μπάνιου

Πώς να ανακαινίσετε ένα μπάνιο με εύκολο και χρήσιμο τρόπο και μικρό προϋπολογισμό. Κόλπα, ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου και συμβουλές για το σχεδιασμό εξασκώντας τις δεξιότητες σας.

Πριν ξεκινήσετε με τις ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε τι χρειάζεστε και, κυρίως, ποιο είναι το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Αυτά είναι τρία πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

Μετρήσεις: Είναι σημαντικό να κάνετε μετρήσεις των χώρων όπου θέλετε να εγκαταστήσετε ένα προϊόν (ντουλάπι, τουαλέτες, νιπτήρας κ.λπ.) καθώς και των χώρων που μπορεί να αποτελούν εμπόδιο στη μετακίνησή τους.

Στυλ: Εμπνευστείτε και βρείτε φωτογραφίες και σχέδια μπάνιου που σας αρέσουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για χρώματα, στυλ, φινιρίσματα επίπλων, χρώματα, αξεσουάρ, κουρτίνες κ.λπ.

Λειτουργικότητα: Δημιουργήστε ένα προσβάσιμο μπάνιο για όλα τα μέλη της οικογένειας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε τη λειτουργικότητα του προϊόντος και ποια θα είναι η χρηστικότητά του ώστε να λειτουργεί με τον επιθυμητό τρόπο.

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου ώστε να ανεβείτε επίπεδο

Ακόμη και ένας που δεν είναι τεχνίτης μπορεί να ανακαινίσει πλήρως ένα μπάνιο σε ένα σπίτι. Από τον τοίχο, πλακάκια, δάπεδα και τουαλέτες με εύκολες, φθηνές και απλές επισκευές, χωρίς να καταφεύγουμε σε ακριβές, και συχνά αργές εργασίες. Απλά πρέπει να βάλουμε λίγη από την μαεστρία μας, λίγη υπομονή και εμφανίζεται ο τεχνίτης που έχουμε μέσα μας. Αυτό το άρθρο λοιπόν στοχεύει στο πώς να αλλάξετε το μπάνιο εύκολα, με λίγα χρήματα για να το μεταμορφώσετε σε καινούργιο.

Οι τοίχοι, το πάτωμα, οι τουαλέτες, τα αξεσουάρ, ένα ολόκληρο μικρό ή μεγάλο μπάνιο μπορούν να ανακαινιστούν πλήρως, χωρίς να καταφύγετε στον ακριβό σχεδιασμό και την ενοχλητική τοιχοποιία εξειδικευμένων σπιτιών, χάρη στα φθηνά και απλά κόλπα που φυσικά πρέπει να ακολουθήσουμε.

Θα δούμε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες και συμβουλές για να μάθουμε πώς να ανακαινίσετε ένα μπάνιο με απλό τρόπο.

Σχεδιασμός μπάνιου

Αυτό θα είναι ένα από τα βασικά σημεία τόσο για να αποφευχθούν προβλήματα στη μεταρρύθμιση κατά τη διάρκεια, όσο και για να μην χάσουμε χρόνο ή να χρειαστεί να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα από όσα πιστεύαμε. Κατανοώντας ότι γνωρίζουμε ήδη τι θέλουμε, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την αναδιάρθρωση και την ανακαίνιση της τουαλέτας θα είναι:

Χώρος

Πριν αρχίσουμε να μπαίνουμε στις διατάξεις τοιχοποιίας στους υγρούς χώρους, πρέπει πρώτα να μετρήσουμε ολόκληρο το δωμάτιο όπου πρόκειται να πραγματοποιήσουμε την ανακαίνιση (Θυμηθείτε να μετρήσετε το ύψος) και να κάνουμε ένα πλάνο για να έχουμε μια σαφή προοπτική.

Είναι απαραίτητο να αναγράφονται στο σχέδιο τα σημεία αποχέτευσης (μπανιέρα, τουαλέτα) και οι έξοδοι ζεστού και κρύου νερού (είτε για μπανιέρα, νιπτήρα… κ.λπ.). Αν είναι αρκετά μεγάλο, μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό του χώρου του ντους, της τουαλέτας και του νεροχύτη.

Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου;

Πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου, θα πρέπει να αποφασίσουμε πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε. Πρέπει να βάλετε ένα όριο! Τα πιο μοναδικά είδη είναι:

Μπάνιο, νιπτήρας και τουαλέτα είναι τα κυριότερα στα οποία πρέπει να ασχοληθείτε.

Πλακάκι – επιστρωμένο. Είτε θα καλύψετε όλους τους τοίχους είτε μόνο έναν, για παράδειγμα, όπου βρίσκεται το ντους.

Ψευδοροφή. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά ύψους και τις εγκαταστάσεις, μπορεί να είναι ή να μην είναι βολικό να συμπεριληφθεί μια ψευδοροφή, αν και γενικά είναι σκόπιμο.

Εγκαταστάσεις. Αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα, ανάλογα με το εάν οι τοποθεσίες των διαφορετικών τουαλετών βρίσκονται συστεγαζόμενες ή σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Επιπλα. Εδώ θα έμπαιναν τα πιθανά συμπληρωματικά έπιπλα και τα διάφορα αξεσουάρ. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα συμπληρωματικό παιχνίδι.

Διάταξη και σχεδιασμός

Θα αποφασίσουμε για το σχέδιο της τουαλέτας που θέλουμε και τη διανομή της. Δείτε λοιπόν εξειδικευμένες ιστοσελίδες, καταλόγους, περιοδικά κ.λπ. Και έχοντας πάντα μια σχέση και συνοχή μεταξύ των χρημάτων που έχουμε και του τελικού μας σχεδιασμού, έτσι αυτή η ενότητα πηγαίνει μαζί με την προηγούμενη.

Επιλέξτε το κατάλληλο ντουλάπι ή νιπτήρα

Για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, είναι σημαντικό να ορίσετε τη συχνότητα με την οποία θα χρησιμοποιείτε τον νιπτήρα ή το ντουλάπι και να επιλέξετε το υλικό με βάση αυτό. Το κεραμικό είναι πιο ανθεκτικό, επομένως συνιστάται για μπάνια για κοινή χρήση. Ενώ το tempered glass συνιστάται όταν η συχνότητα είναι χαμηλότερη. Μια άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εάν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο. Εαν η απάντηση είναι ναι, τα ντουλάπια είναι η ιδανική επιλογή, καθώς βοηθούν στην εξάλειψη του οπτικού θορύβου που μπορεί να προκληθεί όταν υπάρχουν είδη καθαρισμού, πετσέτες και άλλα.

Σκοπός του μπάνιου

Ορισμένα ντουλάπια περιλαμβάνουν εκτός από νιπτήρα και καθρέφτη. Τα ντουλάπια διατίθενται σε διαφορετικές παρουσιάσεις, επομένως το βάθος ποικίλλει. Αυτό επιτρέπει στο ντουλάπι να χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου.

Ντους ή μπανιέρα

Το ντους και η μπανιέρα είναι ένα σημαντικό σημείο οποιουδήποτε μπάνιου, καθώς αναδεικνύουν το σχέδιο και αποτελούν κομβικό σημείο. Στις μέρες μας το ντους προσφέρει επιλογές σχεδιασμού, λειτουργιών και μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στον τοίχο. Επίσης, υπάρχουν μοντέλα εξοικονόμησης νερού, τα οποία είναι ιδανικά για οικογένειες. Οι μπανιέρες προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία και προσθέτουν κομψότητα και πολυτέλεια στο σχεδιασμό του μπάνιου.

Διαχωριστικό ή κουρτίνα

Το διαχωριστικό και η κουρτίνα είναι λεπτομέρειες που μπορούν να βελτιώσουν το σχέδιο και το στυλ του μπάνιου. Το cancel δίνει μια μοντέρνα και μινιμαλιστική πινελιά εκτός από μεγαλύτερη αντοχή, από την άλλη, η κουρτίνα ενισχύει λίγο περισσότερο το προσωπικό σας στυλ, είναι απλή στην τοποθέτηση και χρησιμεύει ως φίλτρο φωτός για τη ρύθμιση της έντασής της.

Καθρέφτες

Μια ιδέα για το πώς να διακοσμήσετε το μπάνιο σας είναι να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες. Το πλεονέκτημα της χρήσης τους είναι ότι, χάρη στην ικανότητα ανάκλασης, δίνουν μια αίσθηση ευρυχωρίας, ιδανική για μικρούς χώρους. Δίνουν επίσης περισσότερο φως στο δωμάτιο.

Πλακάκια μπάνιου και δαπέδου και ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου

Η εργασία στα πλακάκια μπάνιου συνήθως αποδίδεται ως αποκλειστική εργασία έμπειρων ή επαγγελματιών τεχνιτών, ωστόσο, στην πραγματικότητα, με μερικές συμβουλές μπορούμε οι ίδιοι να εκτελέσουμε μια ικανοποιητική εργασία για να αποφύγουμε τόσο την απώλεια χρόνου όσο και το υπερβολικό κόστος. Θυμόμαστε ότι έχουμε τρεις επιλογές. Μπορούμε να βάψουμε πλακάκια, να τα στρώσουμε και να βάλουμε πλακάκια πάνω από αυτά που ήδη έχουμε ή να αφαιρέσουμε τα παλιά και να τα αλλάξουμε με νέα:

1.- Βάψτε τα πλακάκια

Φυσικά, είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα μας δώσει το χειρότερο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές βαφές που έχουν ειδικά εξαρτήματα για το σωστό κράτημα του χρώματος στην υαλωμένη και κεραμική επιφάνεια. Ένα παράδειγμα πριν και μετά τη βαφή: Η ειδική βαφή για πλακάκια εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο όπως σε κανονικό τοίχο, έχοντας όμως πάντα υπόψη ότι ο τοίχος πρέπει να είναι πολύ καθαρός και να ακολουθεί κατά γράμμα τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

2.- Καλύψτε τα πλακάκια με άλλα

Είναι μια άνετη επιλογή, αλλά θα μείνουμε χωρίς μερικά εκατοστά αφού επαναφέρουμε το μπάνιο σε καινούργιο. Ως ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου για το πώς να καλύψετε τα πλακάκια βήμα προς βήμα με άλλους: Πρέπει να ελέγξουμε ότι τα πλακάκια που έχουμε στον τοίχο ή το πάτωμα είναι καλά κολλημένα. Αν έχουμε μπογιά, θα πρέπει να την αφαιρέσουμε. Ανάλογα με το υλικό λαβής που θα χρησιμοποιήσουμε (θα βλέπουμε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή) προχωρήστε στο «κόψιμο» της επιφάνειας για καλύτερη πρόσφυση, αν και αυτή τη στιγμή υπάρχουν ρητίνες που την παρέχουν τέλεια.

Πρέπει να καθαρίσουμε καλά τα πλακάκια με απορρυπαντικό και νερό για να αφαιρέσουμε βρωμιά και σκόνη. Ξεπλύνετε καλά και μετά αφήστε τα να στεγνώσουν. Απλώνουμε το κονίαμα ή την κόλλα συγκόλλησης και τοποθετούμε τα πλακάκια με λίγη πίεση. Το αφήνουμε να στεγνώσει και μετά κάναμε τις ενώσεις. Θυμηθείτε ότι τα δάπεδα laminate είναι φθηνότερα από τα κεραμικά και σήμερα, είναι ήδη κατάλληλα για υγρούς χώρους. Συνεχίζουμε να βλέπουμε βήματα με ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου.

3.- Αφαιρέστε τα παλιά πλακάκια και προσθέστε νέα

Όταν αρχίζουμε να αλλάζουμε τα πλακάκια του μπάνιου, είναι η πιο προτεινόμενη επιλογή αλλά δεν είναι και η φθηνότερη και με λίγη υπομονή θα έχουμε ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα όπου θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι: Πριν ξεκινήσετε το πλακάκι ή την τοποθέτηση του πατώματος, οι επιφάνειες πρέπει να είναι ίσιες και καθαρές. Πρώτο κεραμίδι. Δύο κάθετες γραμμές αναφοράς σχεδιάζονται στο κέντρο του δαπέδου, ελέγξτε ότι οι γραμμές είναι τετράγωνες.

  • Απλώστε τα πλακάκια στεγνά κατά μήκος αυτών των γραμμών.
  • Προσαρμόστε τη διάταξη.
  • Εάν το δωμάτιο είναι ορθογώνιο ή τετράγωνο, ξεκινήστε να τοποθετείτε τα κομμάτια από τη διασταύρωση μεταξύ των γραμμών.
  • Απλώστε το τσιμέντο κόλλας σε μια μικρή περιοχή χωρίς να καλύψετε τις γραμμές.
  • Αργότερα, αφήστε τα πλακάκια σε απόσταση και χρησιμοποιήστε μια λαστιχένια σφύρα για να τα στερεώσετε.
  • Ελέγξτε την ευθυγράμμιση.
  • Οι αρμοί διαστολής άκρων και γωνιών πρέπει να γεμίζονται με εύκαμπτη σιλικόνη.

Ξεκάθαροι Στόχοι

Στο πάτωμα και στους τοίχους ενός παλιού ή και μοντέρνου μπάνιου, συνηθίζεται να βρίσκουμε περίεργα σχήματα και γωνίες που πρέπει να ξεπεράσουμε κόβοντας τα κομμάτια. Αποθηκεύστε όλα τα κομμάτια μέχρι να τελειώσει η εργασία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλα σημεία.

Πρώτα από όλα, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για το αν θέλουμε μπανιέρα, μπάνιο με Στήλες Ντους με τις σχετικές σίτες (μπορούμε να στερεώσουμε έναν πύργο υδρομασάζ για νερό) ή μια συμπαγή καμπίνα ντους. Στις μέρες μας βλέπουμε όλο και λιγότερες μπανιέρες και η τάση είναι περισσότερο να αναζητούμε επώνυμα ντους ή μοντέρνες καμπίνες που προσφέρουν πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων μασάζ με νερό που μας αρέσουν τόσο πολύ.

Η πλειονότητα των μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζονται είναι η αλλαγή της μπανιέρας με Στήλες Ντους για άνεση, αλλά υπάρχει επίσης η αλλαγή της μπανιέρας, η τοποθέτηση μιας μπανιέρας πάνω από άλλη, της οποίας η αναμόρφωση είναι φθηνότερη. Αν έχουμε πρόβλημα με την αποχέτευση, η επισκευή Θα είναι αρκετά ακριβή αν δεν το κάνουν σωστά. Στην αγορά μπορούμε να βρούμε μπανιέρες από διάφορα υλικά όπως χυτοσίδηρο, λαμαρίνα ή ακρυλικό σε διάφορα σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Διαλέξτε λοιπόν καλά αυτό που θέλετε!

Φωτισμός – Ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου

Για να φωτίσετε ομοιόμορφα την περιοχή, τοποθετήστε φωτιστικά οροφής ή έναν καθρέφτη με φως. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε φωτιστικά τοίχου στα πλαϊνά του καθρέφτη στο νιπτήρα για να μειώσετε τις περιοχές σκιάς. Αν θέλετε να παίξετε με την ένταση του φωτός μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν διακόπτη που ρυθμίζει τον φωτισμό. Με αυτόν μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή ποσότητα φωτός.

Ανανεώστε το δάπεδο και την πρόσοψη

Τα δάπεδα του μπάνιου πρέπει να εκπληρώνουν μια πολύ σημαντική λειτουργία, πρέπει να είναι αντιολισθητικά. Καθώς πρόκειται για μπάνιο, θα υπάρξουν προβλήματα υγρασίας, επομένως για την ασφάλειά σας είναι σημαντικό να αναζητήσετε αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε ή να αλλάξετε την εμφάνιση τοποθετώντας έναν διακοσμητικό τοίχο. Μπορεί να κατασκευαστεί από μάρμαρο αν ψάχνετε για μια κομψή πινελιά, μωσαϊκό εάν θέλετε να προσθέσετε δυναμισμό ή κεραμικό για να προσθέσετε ένα σημείο αντίθεσης.

Αλλάξτε την μπαταρία του νιπτήρα

Όταν η διάβρωση είναι ορατή ή ο σχεδιασμός της βρύσης δεν είναι πλέον συμβατός με τον νέο νιπτήρα ή ντουλάπι, συνιστάται η αντικατάσταση της βρύσης με μια πιο κατάλληλη. Οι μπαταρίες με μία λαβή είναι πιο μοντέρνες σε στυλ και γρήγορης δράσης. Οι μπαταρίες δύο λαβών συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο και παρέχουν ανεξάρτητο έλεγχο θερμοκρασίας. Εάν έχετε δύο ή τρεις τρύπες και θέλετε να εγκαταστήσετε μια μπαταρία, μπορείτε να καλύψετε τις υπόλοιπες τρύπες με καλύμματα τρυπανιού. Ο νιπτήρας έιναι ένα από τα βασικά στοιχεία όταν ψάχνουμε ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου.

Αντικαταστήστε την τουαλέτα

Επιλέξτε μια νέα τουαλέτα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της όπως: Κατανάλωση νερού, ύψος και με κρυφή ή εκτεθειμένη παγίδα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Στήλες ντους – Ο Πυλώνας όταν ψάχνουμε ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου

Σήμερα, οι κατασκευαστές μας παρέχουν ήδη στήλες ντους από πολλαπλά υλικά (πορσελάνη, ακρυλικό, σκυρόδεμα, στήλες ντους από σχιστόλιθο, χάλυβα κ.λπ.), με θεαματικά σχέδια για την πρακτική ανακαίνιση μπάνιου, ανθεκτικά, πολύχρωμα και μακράς διαρκείας και μπορούμε ακόμη να αποκτήσουμε στήλες ντους κομμένες στο μέγεθος, οι οποίες θα είναι πιο ακριβείς. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχει αντιολισθητικές ιδιότητες. Χαρακτηρίζονται από τρεις βαθμούς:

Η συμμόρφωση στον Βαθμό 1 είναι βασικός, ο Βαθμός 2 είναι μεσαίος και ο Βαθμός 3 είναι η υψηλή συμμόρφωση. Και ένα θέμα που μερικές φορές ξεχνιέται είναι το πλαίσιο της στήλης ντους (αν και δεν προσφέρουν όλοι οι κατασκευαστές επιλογή πλαισίου ή όχι). Τα κλειδιά για την εγκατάσταση ενός επίπεδου στήλης ντους, ώστε να φαίνεται πραγματικά καλό και να μπορεί να διαρκέσει πολύ, βασίζονται σε τρία βασικά σημεία. Είναι μια από τις βασικές ανησυχίες όταν ψάχνουμε ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου.

Πρέπει να εξετάσουμε τα μέτρα που έχουμε ζητήσει και αν είναι σωστά, να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει ζημιά και να ελέγξουμε αν το νερό ρέει σωστά τοποθετώντας τη λεκάνη του ντους επίπεδη και εκτρέποντας λίγο νερό για να δούμε αν τρέχει προς την αποχέτευση.

Βάση

Πριν τοποθετήσουμε το τεμάχιο πρέπει να φροντίσουμε η βάση να είναι εντελώς επίπεδη και πλήρως καλυμμένη με υλικό – κονίαμα. Οι πλάκες είναι λεπτές και πολύ εύθραυστες εάν δεν στηρίζονται σωστά.

Κονίαμα και συγκολλητικό υλικό

Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε κόλλα τσιμέντου ή τσιμέντο ως κόλλα. Θα χρησιμοποιήσουμε στόκο πολυουρεθάνης (είναι σαν σιλικόνη) που θα επιτρέψει ένα δυνατό κράτημα ανάμεσα στο τεμάχιο και το στήριγμα. Εκτός από την τοποθέτηση στόκου στην επιφάνεια του πιάτου, θυμηθείτε να τον προσθέσετε και σε όλη την περίμετρο της άκρης, αποτρέποντας έτσι τη διέλευση των μονάδων.

Τα ακρυλικά χωρίσματα προτείνονται που είναι λίγο φθηνότερα από τα γυάλινα και στα οποία οι λεκέδες από νερό δεν είναι πραγματικά τόσο αισθητές. Επίσης αν πρόκειται να αγοράσουμε ένα ακρυλικό χώρισμα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα προφίλ πρέπει να αντιμετωπίζονται με αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά.

Ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου που ξεχωρίζουν

Εάν θέλετε να μπείτε στο μπάνιο και να αισθανθείτε το ίδιο όπως όταν το χρησιμοποιήσατε τις πρώτες φορές, σημειώστε: Σε περίπτωση που είστε σε ένα πολύ μικρό μπάνιο, επιλέξτε ένα με νιπτήρα. Εάν το έχετε ήδη, είναι εύκολο: Αλλάξτε το. Σήμερα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να ταιριάζουν με τη διακόσμηση που έχετε και δεν συνεπάγονται με μεγάλες δαπάνες. Εάν έχετε μπανιέρα, αλλάξτε την σε ντους.

Ρωτήστε τον εαυτό σας το εξής: Το χρησιμοποιείτε; Ή απλά κάνετε ντους; Αν είναι το δεύτερο, δεν πιστεύετε ότι πιάνει χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο; Ακόμα κι αν νομίζετε ότι όχι, η αλλαγή της μπανιέρας για ντους δεν είναι τόσο δύσκολη.

Κρεμαστές τουαλέτες

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν σε αυτά και εσείς θα μπορούσατε να είστε ένας ακόμη. Σε επίπεδο κομψότητας, κανείς δεν τα κερδίζει, επιπλέον του ότι καθαρίζεται πιο εύκολα με αυτά αφού δεν στερεώνονται στο πάτωμα (και χωρίς να συσσωρεύονται βρωμιές). Ο στόχος είναι να δημιουργήσει ένα «φυσικό μπάνιο».

Και τι θα ήταν αυτό; Λοιπόν, κάντε το όσο πιο φυσικό γίνεται. Θα σας κάνει να σκεφτείτε την ίδια τη φύση. Για να το κάνετε αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο, χρησιμοποιήστε ξύλο και πέτρα για να το διακοσμήσετε. Θα του δώσετε μια εμφάνιση όπως δεν είχατε ποτέ πριν (ποντάρετε και σε πράσινα φυλλώδη φυτά εσωτερικού χώρου).

Επιλέξτε, για το ντους, μια κεφαλή που επιτρέπει στο νερό να πέφτει με τη μορφή κουρτίνας βροχής. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν είναι τίποτα, θα έχετε την αίσθηση, όταν κάνετε ντους, ότι είστε στη βροχή και οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν γαλήνη όταν βρέχει (σαν να έχουν φύγει τα προβλήματα). Οι ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου έχουν μεγάλη έκταση. Τα γούστα και οι προτιμήσεις διαφέρουν, συνεπώς ξεκινήστε την έρευνα.

1 σκέψη για το “Ιδέες για ανακαίνιση Μπάνιου”

  1. Παράθεση: Πως να ανακαινίσω το μπάνιο μου; Ο Απόλυτος Οδηγός

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *