Διαχωριστικό Ντουζιέρας

Διαχωριστικό Ντουζιέρας – Ποια είναι η σωστή επιλογή

Αναβαθμίζετε το μπάνιο σας και έχετε φτάσει στο σημείο όπου πρέπει να επιλέξετε ένα διαχωριστικό ντουζιέρας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αγοράσετε ένα που θα φαίνεται απαίσιο μετά από μερικά χρόνια ή να σταματήσετε να κρατάτε νερό από το υπόλοιπο μπάνιο σας. Θα αναλύσουμε όλα τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα διαχωριστικό ντουζιέρας που θα διαρκέσει περισσότερο από ό,τι περιμένατε.

Ποιο διαχωριστικό ντουζιέρας ταιριάζει στις ανάγκες σας

Το διαχωριστικό ντουζιέρας μπορεί να μην είναι κάτι που σκεφτόσασταν ποτέ ότι πρέπει να σας απασχολήσει, καλά… σκεφτείτε. Αλλά είναι! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές: υλικά, η κατεύθυνση ή ο τρόπος που ανοίγουν, η λίστα συνεχίζεται. Αφού διαβάσετε το άρθρο, θα νιώσετε σίγουροι για την επιλογή σας.

Πώς να επιλέξετε ένα διαχωριστικό ντουζιέρας που θα διαρκέσει για δεκαετίες

Γιατί να επιλέξετε ένα διαχωριστικό ντουζιέρας πάνω από μια κουρτίνα; Το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι γιατί επιλέγετε ένα διαχωριστικό ντουζιέρας και το σχέδιο.

Διαθέσιμος χώρος

Πόσος χώρος υπάρχει στο ντους σας που πρέπει να ελέγχετε; Τα διαχωριστικά ντουζιέρας διατίθονται σε όλα τα μεγέθη, από ένα μικροσκοπικό stand-up ντους ενός ατόμου μέχρι έναν μεγάλο, κομψό χώρο που έχει το μέγεθος μιας καμπίνας ντουλάπας. Τα μικρότερα ντους συνδυάζονται καλύτερα με ένα διαχωριστικό χωρίς πλαίσιο. Το διαφανές γυαλί είναι επίσης μια καλή επιλογή, καθώς το φως μπορεί να περάσει μέσα και να κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ποιότητα γυαλιού

Θέλετε να διασφαλίσετε ότι όταν τοποθετείτε ένα μεγάλο φύλλο γυαλιού στο μπάνιο σας, ότι πληροί τα πρότυπα ασφαλείας. Μπορείτε να φανταστείτε να γλιστρήσετε και να προσγειωθείτε στο διαχωριστικό και να σπάσει; Όλα τα διαχωριστικά που τοποθετούμε στο E Anakainizo σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου ακολουθούν τα πρότυπα ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, ενώ γνωρίζετε ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε ασφαλείς και αβλαβείς.

Συντήρηση

Τα διαχωριστικά απαιτούν καθαρισμό όπως κάθε άλλο μέρος του μπάνιου σας, παρόλο που έχουν πολύ χαμηλότερο επίπεδο συντήρησης από τις κουρτίνες μπάνιου. Επιλέξτε ένα που έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη, ώστε να μην κολλήσετε μούχλα ή βρωμιά σε γωνίες ή σχισμές. Το διαφανές γυαλί καθαρίζεται ευκολότερα από το ανάγλυφο ή παγωμένο. Το Frameless είναι πιο εύκολο από ένα τζάμι με πλαίσιο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *