Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στη Ρόδο

Η εταιρεία μας η e-anakainizo είναι πρωτοπόρος στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε επαγγελματικού χώρου, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας παρέχουν τις καλύτερες συμβουλές και πραγματοποιούν εμπεριστατωμένες μελέτες, προκειμένου να ικανοποιηθείτε από το αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ειδικών μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Όταν οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στη Ρόδο αποφάσισαν να ανακαινίσουν τον επαγγελματικό τους χώρο υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της εταιρείας μας, της e-anakainizo, δεν περίμεναν ότι θα έπαιρναν στα χέρια τους έναν τόσο εντυπωσιακό και περίτεχνο χώρο φαρμακείου! Το αποτέλεσμα δικαίωσε την εταιρεία μας, αλλά και τις προσδοκίες των ιδιοκτητών του φαρμακείου στη Ρόδου. Η e-anakainizo φρόντισε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, τις δυνατότητες και προοπτικές του χώρου, που είχε στη διάθεσή της προς ανακαίνιση. Είναι πολύ κρίσιμο, να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το τι ακριβώς μπορεί να πραγματοποιηθεί και τι όχι σε έναν χώρο. Σκοπός είναι, εξάλλου, να λάβετε στα χέρια σας έναν χώρο εντυπωσιακό, λειτουργικό και πρακτικό, χωρίς υπερβολές, οι οποίες μπορούν να “μπερδέψουν” το μάτι του πελάτη. Είναι καλό να διατηρείται μια ισορροπία σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Έτσι, λοιπόν, η εταιρεία μας προχώρησε σε μια μελέτη ανακαίνισης με στοχευμένες πινελιές εντυπωσιασμού, σε ένα κατά τα άλλα απλό σχεδιασμό. Κάποιος που εισέρχεται στο φαρμακείο στη Ρόδο, θα αντικρίσει έναν χώρο με λιτή οργάνωση χώρου. Στον χώρο, όμως, επικρατούν έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων, οι οποίοι δημιουργούν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το φαρμακείο έχει ένα έντονο στυλ, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια, με ανθρακί και πράσινες λεπτομέρειες, οι οποίες διακόπτουν τη μονοτονία του λευκού.

Στους τοίχους υπάρχουν διάχυτα γραφιστικά σχέδια σε πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις, τα οποία προσδίδουν ένα ενδιαφέρον στον χώρο. Ράφια και συρταριάρες με αποθηκευτικούς χώρους υπάρχουν περιμετρικά του εσωτερικού του φαρμακείου. Ελάχιστες ραφιέρες υπάρχουν και στο κέντρο του φαρμακείου, οι οποίες εκτείνονται από το έδαφος μέχρι ένα μέσο ύψος. Οι ραφιέρες αυτές βρίσκονται κοντά στο ταμείο, το οποίο είναι στο βάθος. Το ταμείο συνδυάζει τα χρώματα και του υπόλοιπου χώρου. Πιο συγκεκριμένα, το ταμείο είναι σε λευκούς και ανθρακί τόνους, ενώ περιέχει επίσης και σκοτίες με κρυφό πράσινο φωτισμό. Πίσω από το ταμείο υπάρχει και μια εσοχή με συρταριέρες αποθηκευτικού χώρου, οι οποίες διευκολύνουν τον εργαζόμενο. Επιπλέον, αποτελούν δείγμα της καλής αξιοποίησης του διαθέσιμου χώρου.

Όσον αφορά τον φωτισμό, έχει ενδιαφέρον η επιλογή της γυψοσανίδας για την οροφή. Η γυψοσανίδα περιλαμβάνει και piel στρογγυλά φωτιστικά ως κύρια πηγή φωτός. Ωστόσο, το παιχνίδι του φωτός δεν σταματά εκεί. Υπάρχει και κρυφός αντεστραμμένος φωτισμός, ο οποίος αντανακλά στην οροφή και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Γίνεται άμεσα αντιληπτό με την πρώτη ματιά, ότι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της e-anakainizo επιστράτευσαν την τεχνογνωσία, το ταλέντο και την καλή αισθητική, για να δημιουργήσουν έναν όμορφο και λειτουργικό χώρου φαρμακείου στη Ρόδο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες ιδιοκτητών και πελατών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *