Μελέτη και σχεδιασμός περιπτέρου Μέγας Γύρος

Η κατασκευή περιπτέρων για κάποια έκθεση αποτελεί για την εταιρία μας μία πολύ σημαντική διεργασία. Ο σχεδιασμός του εκάστοτε περιπτέρου πρέπει να είναι ακριβής, πρωτότυπος και να πετυχαίνει τον σκοπό του, δηλαδή την διαφήμιση του προϊόντος που επιθυμούμε να προωθηθεί. Στην δική μας περίπτωση, η εταιρία που μας εμπιστεύτηκε ήταν μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής κρεάτων για ψητοπωλεία, η Μέγας Γύρος. Εμείς με την σειρά μας έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα περίπτερο εφάμιλλο αυτής της σπουδαίας εταιρίας που θα την αναβαθμίζει και θα την αντιπροσωπεύει.

Το περίπτερο της εταιρίας Μέγας Γύρος έπρεπε να συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο, ένας συνδυασμός που αποτελεί ρίσκο με αμφίβολο αποτέλεσμα. Η εταιρία μας κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή αισθητική ενός ψητοπωλείου της παλιάς εποχής με την νέα. Κοιτώντας κανείς το περίπτερο, δεν γινεται να μην παρατηρήσει τη vintage αισθητική που αποπνέει : τραπεζάκια με καρέκλες, κουζίνα “ημι- κλειστή” με επαφή με τον χώρο, μωσαϊκό, χρήση πέτρας. Η περίμετρος του περιπτέρου έχει διακοσμηθεί με εικόνες από τις επιλογές φαγητού που έχει να προσφέρει η εταιρία. Αυτό το σημείο του χώρου φαίνεται ουσιαστικά σαν έναν μεγάλο κατάλογο, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει και το να οπτικοποιήσει τα προϊόντα με τρόπο που να διεγείρει τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Στον τοίχο έχουν τοποθετηθεί ράφια για την διαφήμιση διάφορων παραδοσιακών προϊόντων όπως κρασί ή λάδι. Επίσης, ένα ράφι που θα δει κανείς με το που μπει στο κατάστημα ευθεία μπροστα του, αφιερώθηκε στην μαναβική. Είναι υψίστης σημασίας να δει ο κόσμος πως τα κρεατικά προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται και συνοδεύονται από αγνά υλικά της ελληνικής γης. Κάτω από τον πάγκο της κουζίνας έχει τοποθετηθεί κρυφός φωτισμός για απόδοση έμφασης ενώ ο βασικός φωτισμός πραγματοποιείται με προβολάκια οποθετημένα στους τοίχους.

Η εταιρία μας στέκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία που επιθυμεί να πάει την επιχείρηση του ένα βήμα παρακάτω και που επιθυμεί την μεγιστοποίηση των κερδών του. Κάθε φορά που ένας πελάτης απευθύνεται σε εμάς για τον σχεδιασμό ή την κατασκευή του χώρου του, κάνουμε ότι μπορούμε για να δημιουργήσουμε έναν χώρο άψογο αισθητικά αλλά και λειτουργικά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *