Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου στη Γαλλία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων εδώ και πολλά χρόνια. Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, μας εμπιστεύονται για να μεταμορφώσουμε τον επαγγελματικό τους χώρο. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία. Επιστρατεύοντας τις γνώσεις αλλά και την καλλιτεχνική τους φύση, δημιουργούν υπέροχους χώρους με στυλ και άποψη.

Όταν οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στη Γαλλία απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, ζήτησαν έναν χώρο λειτουργικό και καλαίσθητο. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας κινήθηκαν, λοιπόν, προς αυτήν την κατεύθυνση. Σχεδίασαν έναν χώρο σύγχρονο σε μίνιμαλ αισθητική, ο οποίος είναι παράλληλα απόλυτα πρακτικός και εργονομικά σωστός. Σκοπός ήταν οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου να αποκτήσουν έναν χώρο, ο οποίος θα ενέπνεε στον πελάτη μια αίσθηση φροντίδας και περιποίησης.

Για τον λόγο αυτόν, οι συνεργάτες μας κινήθηκαν σε τόνους του λευκού και του μπεζ. Για το δάπεδο επιλέχθηκε λευκό πλακάκι. Λευκό επιλέχθηκε και για τους τοίχους και το ταβάνι. Στην οροφή υπάρχει γυψοσανίδα με εντοιχισμένα στρογγυλά φωτιστικά piel. Στο εσωτερικό του φαρμακείου και περιμετρικά υπάρχουν συρταριέρες και ραφιέρες με τα προϊόντα προς πώληση. Τα ράφια είναι γυάλινα και βρίσκονται σε σχισμές. Από πάνω υπάρχουν φωτεινές ενδείξεις, που υποδεικνύουν ποια προϊόντα βρίσκονται σε κάθε σημείο.

Ραφιέρες υπάρχουν και στον κεντρικό χώρο του φαρμακείου στη Γαλλία. Αυτές υψώνονται από το έδαφος μέχρι ένα μέσο ύψος. Έχουν λευκό φόντο και στηρίζουν γυάλινα ράφια με μεταλλικούς μηχανισμούς. Ωστόσο, οι συνεργάτες μας πρότειναν και μια εναλλακτική επιλογή. Έδωσαν και την επιλογή αυτές οι ραφιέρες να είναι στο σύνολο γυάλινες, δηλαδή και το φόντο τους να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, και να στηρίζονται σε ξύλινη βάση. Πέρα από αυτές τις ραφιέρες, στον χώρο βρίσκεται και μια λευκή κολόνα, η οποία έχει ξύλινη επένδυση σε μπεζ χρώμα. Η ξύλινη επένδυση έχει σχισμές με γυάλινα ράφια.

Στο βάθος του χώρου βρίσκονται τα ταμεία. Πρόκειται για τρεις πάγκους, οι οποίοι έχουν ξύλινη μπεζ επένδυση και φωτιστικές μεμβράνες περιμετρικά. Αυτές είναι ικανές να τραβούν την προσοχή του πελάτη. Επίσης, η επιφάνεια των πάγκων είναι γυάλινη. Πίσω από τα ταμεία βρίσκονται ραφιέρες στο ίδιο μοτίβο με τις υπόλοιπες του χώρου. Τέλος, απέναντι από τα ταμεία υπάρχουν και κάποια λευκά έπιπλα με ράφια. Στις ραφιέρες υπάρχει και κρυφός φωτισμός. Η επιλογή αυτή έχει στόχο να προβάλλονται καλύτερα τα προϊόντα. Ο φωτισμός που επιλέχθηκε είναι ένα θερμό λευκό, όμως προτείνεται και το πράσινο.

Επιλογικά, η μελέτη σχεδιασμού που παρουσιάσαμε στους ιδιοκτήτες φαρμακείου στη Γαλλία, τους άφησε άναυδους! Ενθουσιάστηκαν από το γεγονός, ότι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στάθηκαν τόσο πολύ στη λεπτομέρεια και παρουσίασαν μια εμπεριστατωμένη μελέτη σχεδιασμού.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.