Μελέτη ιατρείου στον Πειραιά

Όταν οι ιδιοκτήτες ιατρείου στον Πειραιά εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας για τη μελέτη του ιατρείου τους, δεν πίστευαν ότι ο επαγγελματικός τους χώρους θα μπορούσε να μεταμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας προέβησαν στον σχεδιασμό ενός χώρου σύγχρονου, ο οποίος ακολουθεί τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης και εντυπωσιάζει. Οι ιδιοκτήτες του ιατρείου αντίκρισαν μια μελέτη, που τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους!

Αποτελεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα, η αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου χώρου, όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας μελέτης κατασκευής ή ανακαίνισης. Η εταιρεία μας, η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και καταβάλει πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σκοπός είναι πάντα η δημιουργία επαγγελματικών χώρων, οι οποίοι θα συμφωνούν με το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών και ταυτόχρονα θα ακολουθούν τις επιταγές της υψηλής αισθητικής και της καλαισθησίας.

Το ιατρείο στον Πειραιά αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα καλαισθησίας. Κάποιος που εισέρχεται στον χώρο βλέπει έναν μοντέρνο αλλά και ζεστό επαγγελματικό χώρο, ο οποίος του προκαλεί οικεία συναισθήματα. Η χρωματική παλέτα που έχει επιλεχθεί συμβάλλει σε αυτήν την αίσθηση οικειότητας. Το μπεζ είναι αναμφίβολα το κυρίαρχο χρώμα στον χώρο και χρησιμοποιείται στις περισσότερες επιφάνειες της ρεσεψιόν. Για τη ρεσεψιόν έχει επιλεχθεί ένας καμπυλωτός πάγκος εξυπηρέτησης σε καφέ απόχρωση, ο οποίος παρουσιάζει και εσοχές με κρυφό φωτισμό. Από πίσω τον μπεζ τοίχο κοσμεί μια επιγραφή με το λογότυπο. Ακριβώς από δίπλα και στα αριστερά βρίσκεται ένα μικρό και βολικό σαλόνι αναμονής. Εντύπωση προκαλεί μια ανάγλυφη ταπετσαρία τοίχου σε ουδέτερα γήινα χρώματα.

Για το σαλόνι έχει χρησιμοποιηθεί μοντέρνα επίπλωση σε λιτή διάταξη. Αποθηκευτικοί χώροι, ένα φωτιστικό δαπέδου και πίνακες που απεικονίζουν τη φύση και το γυναικείο σώμα, συνθέτουν το σκηνικό της διακόσμησης. Ένα παράθυρο με λευκά στόρια, μια γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό περιμετρικά και γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά αποτελούν τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου υποδοχής. Το εξαιρετικό στοιχείο της ρεσεψιόν αποτελεί ο τοίχος, που είναι καλυμμένος με γυψοσανίδα  με εσοχές σε τετράγωνα σχήματα. Από πίσω φαίνεται τοίχος βαμμένος σε ένα θαμπό καφετί. Περιλαμβάνει, επίσης, και κρυφό φωτισμό.

Όσον αφορά το γραφείο, και σε αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί καφέ και μπεζ αποχρώσεις, Το στοιχείο του ξύλου είναι έντονο σε αυτό το δωμάτιο. Επιπλέον, μαύρες λεπτομέρειες στα έπιπλα και σε ένα κάδρο διακόπτουν τη χρωματική μονοτονία. Το γραφείο περιλαμβάνει, ακόμη, και ράφια για αποθήκευση πραγμάτων και μπαλκονόπορτες με λευκά στόρια. Κρυφός φωτισμός και γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά αποτελούν τις πηγές φωτός.

Επιλογικά, η επαγγελματική μας ομάδα σχεδίασε ένα ιατρείο αισθητικά όμορφο, λειτουργικό και πρακτικό. Όταν η εταιρεία μας παρουσίασε τη μελέτη της στους ιδιοκτήτες του ιατρείου στο Φάληρο, εκείνοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *