Μελέτη ιατρείου γενικής ιατρικής στο Κολωνάκι

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα τις κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να αντιλαμβάνεται τις προοπτικές κάθε χώρου και να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Όταν οι ιδιοκτήτες ιατρείου γενικής ιατρικής απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, δεν πίστευαν ότι ο χώρος τους θα μπορούσε να προσαρμοστεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας προχώρησαν σε εμπεριστατωμένες μελέτες και παρουσίασαν διάφορες τροποποιήσεις, ώστε να μπορούν οι ιδιοκτήτες να επιλέξουν με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην πρώτη μελέτη. Για τη ρεσεψιόν προτάθηκε ένας γωνιακός πάγκος σε λευκό με κρυφό φως και ξύλινη βάση. Από πίσω επιλέχθηκε γκρίζος τόνος και μια επιγραφή σε μαύρο και κόκκινο με το λογότυπο και το όνομα του γιατρού. Για το δάπεδο έχει χρησιμοποιηθεί γκρι πλακάκι. Στην οροφή υπάρχει μια ξύλινη κατασκευή με φωτιστική μεμβράνη. Περιμετρικά σε όλη την αίθουσα αναμονής υπάρχει κρυφός φωτισμός. Η οροφή είναι φτιαγμένη από ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη με γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά. Τον πάγκο εξυπηρέτησης από το σαλόνι αναμονής διαχωρίζει μια ξύλινη κολόνα, η οποία έχει μια σχισμή με γυαλί, το οποίο λειτουργεί σαν διαχωριστικό και στηρίζει ταυτόχρονα την τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά, λοιπόν αυτού του διαχωριστικού βρίσκεται το σαλόνι. Η επίπλωση προσθέτει μια πολυτέλεια στον χώρο, χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία υπερβολής. Αντιθέτως, πρόκειται για μια μινιμαλιστική προσέγγιση. Κάποιες λεπτομέρειες του ξύλου στο περίγραμμα του παραθύρου και ένα γωνιακό ενυδρείο αποτελούν την ιδιαιτερότητα του χώρου.

Η δεύτερη μελέτη δεν διαφέρει και πολύ από την πρώτη ως προς την αισθητική προσέγγιση. Ωστόσο, αλλάζουν κάποιες λεπτομέρειες. Στον πάγκο εξυπηρέτησης έχει επιλεχθεί το μπεζ αντί του πιο σκούρου χρώματος του ξύλου της πρώτης μελέτης. Επιπλέον, για το δάπεδο έχει επιλεχθεί το μπεζ, ενώ στο σαλόνι είναι πιο έντονο το στοιχείο του ξύλου. Αυτός ο συνδυασμός προσδίδει μια πιο ζεστή αίσθηση στον χώρο. Και η τρίτη μελέτη, προσπάθησε να κάνει τον χώρο πιο οικείο, χρησιμοποιώντας το κίτρινο στοιχείο στα τζάμια και σε ένα αυτοκόλλητο στο σαλόνι, που απεικονίζει φθινοπωρινό τοπίο. Επιπρόσθετα, στην τρίτη μελέτη επιλέχθηκε το γκρι πλακάκι δαπέδου, που υπήρχε και στην πρώτη. Ωστόσο, η οροφή εδώ δεν μοιάζει με τις άλλες δυο. Στην οροφή υπάρχει γυψοσανίδα με εντοιχισμένα στρογγυλά piel φωτιστικά και εγκοπές με κρυφό φωτισμό.

Από την άλλη πλευρά, η τέταρτη μελέτη διαφέρει χρωματικά από τις υπόλοιπες, με τους ουδέτερους γήινους τόνους και το ξύλινο δάπεδο να αποτελούν τα βασικά στοιχεία. Αντί του ενυδρείου ή του φθινοπωρινού τοπίου, υπάρχει μια απεικόνιση της Ακρόπολης. Στο σαλόνι υπάρχει, ακόμη, μια εσοχή με ξύλινο περίγραμμα και στο εσωτερικό λευκό σε εναλλαγή με έντονα χρώματα.

Σχετικά με το γραφείο, η μια αισθητική προσέγγιση το θέλει σε ουδέτερους τόνους, ξύλινο δάπεδο και γκρίζο πλακάκι στους τοίχους. Έχει επιλεχθεί, επίσης, τζάμι αμμοβολής πίσω από το έπιπλο γραφείο, με ράφια εντοιχισμένα σε μαύρο χρώμα και κρυφό φωτισμό. Φυσικά, ο χώρος περιλαμβάνει τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, έναν πάγκο με νιπτήρα και κόκκινες καρέκλες, η οποίες προσθέτουν ένα στοιχείο χρώματος. Στη δεύτερη, πάλι, προσέγγιση επικρατεί το γκρι, το ξύλο αλλά και το μαύρο πλακάκι. Το δωμάτιο διαθέτει, επίσης, και αποθηκευτικούς χώρους σε λευκό, ράφια και λευκές καρέκλες. Μια ιδιαιτερότητα είναι και τα ξύλινα ράφια με τον κρυφό φωτισμό. Για τον φωτισμό προτείνεται γυαλιστερή ελαστική μεμβράνη με γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά.

Σε γενικές γραμμές, το ιατρείο γενικής ιατρικής στο Κολωνάκι είναι ένας χώρος με πολλές δυνατότητες. Αυτό το αντιλήφθηκε η εταιρεία μας και σχεδίασε διαφορετικές προσεγγίσεις. Οι ιδιοκτήτες έμειναν ευχαριστημένοι από αυτήν την προσπάθεια των ειδικών μας, να βρουν πολλές λύσεις για τη διακόσμηση του ιατρείου τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.