Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου στην Καλλιθέα

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν καλά, πώς να δημιουργούν μοντέρνους χώρους, οι οποίοι ακολουθούν τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας προσπαθούν πάντα να εμμένουν στην λεπτομέρεια και να προβαίνουν σε εμπεριστατωμένες μελέτες του εκάστοτε επαγγελματικού χώρου, ώστε το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου στην Καλλιθέα εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας και παρέλαβαν μια ενδελεχή μελέτη του χώρου τους. Το τελικό αποτέλεσμα πληρούσε όλα τα κριτήρια, που είχαν θέσει. Η επαγγελματική μας ομάδα δημιούργησε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, ο οποίος δεν γινόταν να μην ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους, αλλά και τις ανάγκες τους. Πραγματικά, το φαρμακείο στην Καλλιθέα εμπνέει ένα αίσθημα χαλάρωσης και φροντίδας, στοιχεία που θέλει να νιώσει ένας πελάτης φαρμακείου.

Κάποιος που εισέρχεται στον χώρο του φαρμακείο στην Καλλιθέα αντικρίζει έναν μικρό, αλλά ευέλικτο και πρακτικό χώρο, που καθιστά εύκολη τόσο την εξυπηρέτηση των πελατών, όσο και τη δουλειά των εργαζομένων. Η διάταξη είναι λιτή. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν σε όλο το μήκος του τοίχου εσοχές με γυάλινες ραφιέρες. Έντονο είναι σε αυτό το σημείο του στοιχείου του ξύλου. Οι εσοχές περιλαμβάνουν, επίσης, κρυφούς φωτισμούς, οι  οποίοι πραγματοποιούνται από γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά.

Οι τοίχοι του φαρμακείου είναι σε μια ανοιχτή γκρίζα απόχρωση και δένουν αρμονικά με το λευκό πλακάκι του δαπέδου. Οι ήπιοι αυτοί τόνοι διακόπτονται από το έντονο πράσινο, που υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην οροφή. Πιο συγκεκριμένα, την οροφή καλύπτει στη μεγαλύτερη έκτασή της ένα αυτοκόλλητο τοίχου, το οποίο απεικονίζει εικόνες από τη φύση. Στα σημεία που δεν υπάρχει αυτό το αυτοκόλλητο, μπορεί να παρατηρήσει κανείς εντοιχισμένα στρογγυλά φωτιστικά piel.

Όσον αφορά το ταμείο, αυτό βρίσκεται στο βάθος του φαρμακείου. Ο πάγκος είναι λευκός, αλλά περιλαμβάνει και ξύλινες λεπτομέρειες και κρυφό φωτισμό. Πίσω από τον πάγκο του ταμείου διακρίνεται μια μεταλλική πόρτα και μια από τζάμι αμμοβολής.

Σε γενικές γραμμές, το φαρμακείο στην Καλλιθέα αποτελεί ένα ιδανικό παράδειγμα αξιοποίησης ενός μικρού χώρου. Παρόλο, που το φαρμακείο δεν διαθέτει μεγάλη έκταση, παραμένει καλαίσθητο. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις επιταγές της εργονομίας, καθιστώντας εύκολη την εμπειρία του πελάτη. Για άλλη μια φορά η εταιρεία μας παρέδωσε στους ιδιοκτήτες ενός επαγγελματικού χώρου μια εξαιρετική μελέτη σχεδιασμού!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.