Μελέτη φαρμακείου στον Κορυδαλλό

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων εδώ και πολλά χρόνια. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν μεγάλη πείρα και μπορούν να διακρίνουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές του κάθε χώρου, ώστε να δημιουργήσουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στον Κορυδαλλό, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας, έλαβαν στα χέρια τους μια εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου τους. Εντυπωσιάστηκαν από το πώς οι συνεργάτες μας αξιοποίησαν κάθε ιδιαιτερότητα και σχεδίασαν έναν όμορφο και εργονομικό χώρο.

Η ομάδα μας φρόντισε να λάβει υπόψη τις τάσεις της διακόσμησης φαρμακείων και να τις ενσωματώσει στις επιθυμίες και απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Σκοπός ήταν ο περιορισμένος χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος και να είναι απόλυτα πρακτικός, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Έτσι, λοιπόν, οι συνεργάτες μας κινήθηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση και δημιούργησαν τον ιδανικό χώρο φαρμακείου για τους ιδιοκτήτες του καταστήματος στον Κορυδαλλό.

Κάποιος που εισέρχεται στον χώρο του φαρμακείου στον Κορυδαλλό, αντικρίζει έναν μινιμαλιστικό χώρο, στον οποίο κυριαρχεί το λευκό, το μπεζ του ξύλου και το κίτρινο. Λευκό υπάρχει στο πλακάκι του δαπέδου, αλλά και στην οροφή, όπου υπάρχει ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη με γραμμικά φωτιστικά εντοιχισμένα. Περιμετρικά του καταστήματος υπάρχουν ραφιέρες και συρταριέρες με γυάλινα ράφια. Στα αριστερά υπάρχουν εντοιχισμένες ραφιέρες με λευκό και γκρι φόντο. Το κάδρο έχει ξύλινη επένδυση και διαθέτει και κρυφό φωτισμό. Στα δεξιά οι ραφιέρες έχουν επίσης ξύλινο περίγραμμα, αλλά το φόντο είναι μαύρο. Και εκεί υπάρχει κρυφός φωτισμός. Ο συνδυασμός του φωτός με το μαύρο, συμβάλλει στο να προβάλλονται καλύτερα τα προϊόντα.

Στον κεντρικό διάδρομο του μαγαζιού και προς τη δεξιά πλευρά, βρίσκονται και εκεί ραφιέρες, οι οποίες εκτείνονται μέχρι ένα μέσο ύψος. Γυάλινα ράφια στηρίζονται με μεταλλικό μηχανισμό σε κίτρινο φόντο. Στα αριστερά υπάρχει ένας πάγκος εξυπηρέτησης, ο οποίος είναι λευκός και έχει ξύλινη βάση και κάποιες ξύλινες ακόμα λεπτομέρειες. Στην επιφάνειά του υπάρχει γυαλί. Προχωρώντας προς το βάθος του φαρμακείου, συναντά κανείς τα ταμεία. Ο πάγκος του ταμείου είναι λευκός με ξύλινη επένδυση κάθετα, γυαλί στις οριζόντιες επιφάνειες και κρυφούς φωτισμούς. Πίσω από τα ταμεία εκτείνονται ραφιέρες, οι οποίες έχουν κίτρινο φόντο. Πίσω από αυτές τις ραφιέρες, υπάρχουν ξύλινοι αποθηκευτικοί χώροι, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι μόνο από το προσωπικό. Ο φωτισμός εκεί γίνεται με piel φωτιστικά στρογγυλά.

Επιλογικά, η αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου στο έπακρο είναι ο βασικός στόχος. Δεν χρειάζεται μεγάλη έκταση για να γίνει ένα φαρμακείο λειτουργικό και να προσελκύσει πελατεία. Οι πελάτες επιθυμούν έναν χώρο φαρμακείου, ο οποίος είναι σε θέση να τους διευκολύνει στην όλη εμπειρία τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.