Μελέτη ψητοπωλείου Περιστέρι

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του σχεδιασμού, της ανακαίνισης και της κατασκευής επαγγελματικών χώρων. Για κάθε έργο που αναλαμβάνει, αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο και την απαιτούμενη προσοχή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Όταν οι ιδιοκτήτες του ψητοπωλείου στο Περιστέρι απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, ζήτησαν από την επαγγελματική μας ομάδα έναν χώρο λειτουργικό, ο οποίος θα τραβάει την προσοχή του πελάτη από μακριά.

Είναι σημαντικό να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι δυνατότητες και οι προοπτικές ενός χώρου. Σκοπός είναι η καλή εργονομία, ώστε ο διαθέσιμος χώρος να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν χρειάζεται ένα κατάστημα να είναι τεράστιο, για να προσελκύσει την επιθυμητή πελατεία. Η πρωτοποριακή και εμπνευσμένη σχεδίαση του χώρου είναι αρκετή, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να επισκεφθούν μια επιχείρηση.

Όταν κάποιος αντικρίζει το ψητοπωλείο στο Περιστέρι, βλέπει έναν χώρο σε παραδοσιακό ύφος, το οποίο αποπνέει ένα αίσθημα ζεστασιάς και οικειότητας. Όσον αφορά την εξωτερική όψη του κτιρίου, το ψητοπωλείο έχει μια ορθογώνια παραλληλόγραμμη σχεδίαση. Εξωτερικά υπάρχει τζαμαρία σε όλη την έκταση, ενώ στην οροφή υπάρχει ξύλινη επένδυση. Το λογότυπο είναι σε κόκκινο χρώμα και τραβάει αμέσως την προσοχή κάποιου από μακριά.

Σχετικά με το εσωτερικό μέρος του καταστήματος, υπάρχει ένας προθάλαμος, ο οποίος περιβάλλεται από τζάμι, ενώ το δάπεδο είναι από ξύλο σε σκούρα μπεζ απόχρωση. Στους τοίχους κυριαρχεί το στοιχείο της πέτρας σε ζεστούς καφέ και μπεζ τόνους. Το κυρίως κατάστημα χωρίζεται σε δυο μέρη, με τη τζαμαρία για τον βασικό χώρο να έχει δυο εισόδους. Και στον εσωτερικό χώρο, λοιπόν, υπάρχει τζαμαρία, αλλά και το ίδιο ξύλινο δάπεδο. Στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού χώρου, υπάρχει ένας πάγκος σε μαύρο χρώμα και από πάνω βρίσκονται και κάποια ράφια με κρυφό φως. Στο φόντο υπάρχει πέτρα σε γκρίζα απόχρωση.

Στο κέντρο και σε όλη την δεξιά πλευρά εκτείνεται πάγκος σε σχήμα “γάμα”. Ο πάγκος είναι κατασκευασμένος από πέτρα σε γκρίζο τόνο, ενώ η επιφάνεια είναι φτιαγμένη από ξύλο. Διαθέτει επίσης και κρυφό φωτισμό. Πίσω από τον πάγκο εκτείνεται πλακάκι λευκό σε όλη την επιφάνεια του τοίχου. Στην οροφή υπάρχει ξύλινη επένδυση σε καφέ και γκρίζες αποχρώσεις. Μαυροπίνακες με το μενού και το λογότυπο αποτελούν τα επιπλέον στοιχεία του χώρου. Τέλος, ο φωτισμός προέρχεται από κρεμαστά φωτιστικά οροφής.

Σε γενικές γραμμές, το ψητοπωλείο στο Περιστέρι είναι ένας χώρος, ο οποίος έχει μια λιτή δομή και διάταξη. Είναι απόλυτα πρακτικός τόσο για τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό τους, όσο και για τους πελάτες. Παράλληλα, έχει την πινελιά της παράδοσης, η οποία αποτελεί το επιθυμητό στοιχείο, ώστε ένα ψητοπωλείο να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *