Μελέτη φαρμακείου στη Λ. Αλεξάνδρας

Η μελέτη ενός φαρμακείου αποτελεί μία διαδικασία που απαιτεί έρευνα, χρόνο και πολύ προσοχή ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα. Ο φαρμακοποιός που εμπιστεύτηκε την εταιρία μας επιθυμούσε την αναδιαμόρφωση του χώρου του και την μετατροπή του σε έναν χώρο σύγχρονο, καινοτόμο αλλά ταυτόχρονα κλασικό. Εμείς, αφού ακούσαμε τις ιδέες του επαγγελματία σχετικά με το πως οραματίζεται το χώρο του, του προσφέραμε την κατάλληλη καθοδήγηση προκειμένου να δει το φαρμακείο του να μεταμορφώνεται.

Για τον σχεδιασμό του χώρου κινηθήκαμε σε μίνιμαλ γραμμές. Το χρώμα που πρωταγωνιστεί είναι το λευκό με μερικές λεπτομέρειες πράσινου. Κάτω από την οροφή τοποθετήθηκαν περιμετρικά πηχάκια τα οποία δημιούργησαν μία αίσθηση πλαισίου για ολόκληρο το κατάστημα. Πάνω στα πηχάκια αυτά δημιουργήθηκαν δύο μεγάλα κενά για να τοποθετηθούν φωτεινοί πίνακες με συμβολικές παραστάσεις που αναπαριστούν το ρόλο του φαρμακείου. Στην άλλη μεριά τοποθετήθηκε εσωτερικό φως που περνά μέσα από τα κενά από τα πηχάκια και δίνει την εικόνα ενός σταυρού. Επειδή τα πηχάκια τοποθετήθηκαν κάθετα, επιλέξαμε για την πλάτη όλων των ραφιών να τοποθετηθούν λωρίδες από ξύλο οριζόντια, πράγμα το οποίο δημιούργησε μία πολύ εντυπωσιακή αντίθεση.

Στο κέντρο του φαρμακείου τοποθετήθηκε μία ραφιέρα που και από τις δύο πλευρές της μπορούν να τοποθετηθούν προϊόντα και προσφορές. Ταυτόχρονα, δημιουργεί δύο διαδρόμους μέσω των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί στο χώρο και να περάσει μπροστά από όλα τα προϊόντα. Γύρω από όλες τις ραφιέρες και από τον πάγκο του φαρμακοποιού τοποθετήθηκε ένα μοτίβο σχεδίου το οποίο στόλισε έτσι όλες τις λευκές επιφάνειες. Ο φωτισμός του καταστήματος πραγματοποιείται μέσω γραμμικών φωτών που τοποθετήθηκαν στην οροφή και δίνουν μία μοντέρνα αίσθηση στο χώρο χωρίς να τον φορτώνουν.

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τόσα χρόνια οι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας προτιμούν την εταιρία μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των χώρων τους. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να δουν τους χώρους τους όπως ακριβώς επιθυμούν. Σκοπός μας η δημιουργία χώρων άρτιων αισθητικά αλλά κυρίως λειτουργικά. Ένας χώρος δεν αρκεί μόνο να είναι όμορφος, πρέπει όλα όσα περιλαμβάνει να είναι εύχρηστα, τα προϊόντα να αναδεικνύονται όπως πρέπει και κυρίως οι πελάτες αλλά και το προσωπικό να είναι ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *