Μελέτη γυναικολογικού ιατρείου στο Κιάτο

Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης και λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική αισθητική του ιδιοκτήτη, εμπνέονται και δημιουργούν απίστευτα μοναδικούς και υπέροχους επαγγελματικούς χώρους. Όταν οι ιδιοκτήτες γυναικολογικού ιατρείου στο Κιάτο απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, δεν περίμεναν ότι θα πραγματοποιούσαν το όνειρό τους με τέτοιον βαθμό ακρίβειας! Η μελέτη του ιατρείου, που έλαβαν στα χέρια τους ικανοποίησε πλήρως τις επιθυμίες τους.

Η επαγγελματική μας ομάδα μελέτησε ενδελεχώς όλους τους χώρους γυναικολογικού ιατρείου στο Κιάτο και κατέληξε σε μια εμπνευσμένη μελέτη. Με γνώμονα την πρωτοτυπία, τη μοντέρνα αισθητική και την καλαισθησία, παρουσίασε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που άφησε άναυδους τους ιδιοκτήτες. Οι επιλογές για τους χώρους του ιατρείου έγιναν με σκοπό την πρόκληση αισθημάτων οικειότητας και ζεστασιάς στους επισκέπτες.

Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, λοιπόν, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας επέλεξαν ζεστούς γήινους τόνους για τους χώρους του ιατρείου. Κάποιος που εισέρχεται στη ρεσεψιόν του γυναικολογικού ιατρείου στο Κιάτο αντικρίζει έναν χώρο με λιτό σχεδιασμό και απλή οργάνωση, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει εντυπωσιακός. Οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν και εμφανίζονται με διάφορα υλικά. Το στοιχείο της πέτρας υπάρχει μεγάλη έκταση στους τοίχους και συνδυάζεται με τις λεπτομέρειες του ξύλου. Τόσο ο πάγκος εξυπηρέτησης πελατών, όσο και κάποιες εσοχές στον τοίχο που λειτουργούν ως ράφια, είναι κατασκευασμένα από ξύλο σε σκούρα καφετί απόχρωση. Βέβαια ο πάγκος εξυπηρέτησης παρουσιάζει και μια ιδιαιτερότητα. Ένα κοπτικό σχέδιο με κρυφό φωτισμό δίνει περισσότερη αίσθηση και στυλ.

Πίσω ακριβώς από τον πάγκο εργασίας βρίσκεται ένας τοίχος σε σκούρα απόχρωση του καφέ-πορτοκαλί, πάνω στον οποίο υπάρχει αποτυπωμένη γραφιστική σχεδίαση με το λογότυπο. Ο χώρος αυτός διαθέτει κρυφό φωτισμό και φωτιστικά σποτ. Φωτιστικά σποτ υπάρχουν και στις ξύλινες εσοχές, ως καλλιτεχνική άποψη. Ο γενικότερος φωτισμός του χώρου προέρχεται από στρογγυλά piel φωτιστικά, τα οποία βρίσκονται στην οροφή από γυψοσανίδα. Περιμετρικά της οροφής υπάρχει και κρυφός φωτισμός.

Ο χώρος αυτός ενώνεται με την αίθουσα αναμονής, η οποία κινείται στην ίδια λογική. Η επίπλωση είναι μοντέρνα σε καφέ και πορτοκαλί τόνους. Δυο φωτιστικά δαπέδου και ένας πίνακας με βάση το λευκό, συνθέτουν ένα εμπνευσμένο σκηνικό. Ένα τρίφυλλο παράθυρο καλύπτει τη μια πλευρά του τοίχου, ενώ η πέτρινη πλευρά διακοσμείται από πίνακες ζωγραφικής σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και η ελαστική μεμβράνη φωτός, η οποία καλύπτει το σύνολο σχεδόν της οροφής και διαχέει το φως σε όλο το δωμάτιο.

Όσον αφορά το γραφείο του γιατρού, αυτό βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της ρεσεψιόν. Κινείται στις ίδιες αποχρώσεις που είναι και το υπόλοιπο γυναικολογικό ιατρείο. Μπαίνοντας κανείς στο γραφείο, αντικρίζει στα αριστερά του μια γραφιστική απεικόνιση με το λογότυπο στον τοίχο. Στο βάθος και αριστερά είναι το γραφείο, το οποίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου σε σκούρες καφετί και λευκές αποχρώσεις. Από πίσω υπάρχει και μια εσοχή με ξύλινα ράφια, η οποία λειτουργεί ως βιβλιοθήκη. Ένας τοίχος στα αριστερά των επίπλων παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα, με κοπτικά σχέδια σε λευκό χρώμα. Πέρα από το γραφείο, ο χώρος αυτός διαθέτει και τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια γυναικολογική εξέταση. Ο φωτισμός πραγματοποιείται με παρόμοιο τρόπο, με την αίθουσα αναμονής. Με άλλα λόγια, περιμετρικά στη γυψοσανίδα στην οροφή εντοπίζεται κρυφός φωτισμός, καθώς και φωτιστικά σποτ. Ωστόσο κεντρική πηγή αποτελεί μια ελαστική μεμβράνη φωτός, η οποία εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος του ταβανιού, ακριβώς πάνω από το έπιπλο γραφείο και το κρεβάτι εξέτασης του ασθενή.

Συνοψίζοντας, το γυναικολογικό ιατρείο στο Κιάτο μελετήθηκε λεπτομερώς, ώστε οι ιδιοκτήτες να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Η μελέτη και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια δικαίωσε την επαγγελματική μας ομάδα και την εταιρεία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *