Μελέτη οφθαλμιατρείου στον Κορυδαλλό

Η εταιρεία μας είναι παρούσα στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων εδώ και πολλά χρόνια. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολλή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία, καθώς επίσης ακολουθούν τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, ώστε να δημιουργούν ξεχωριστούς χώρους με φινέτσα και στυλ. Όταν οι ιδιοκτήτες οφθαλμιατρείου στον Κορυδαλλό απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, έμειναν ενθουσιασμένοι με τη μελέτη που έλαβαν τελικά στα χέρια τους. Η επαγγελματική μας ομάδα κατάφερε για άλλη μια φορά να δημιουργήσει έναν απίστευτα καλαίσθητο και μοντέρνο χώρο και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του οφθαλμιατρείου.

Οι επαγγελματίες μας μελέτησαν ενδελεχώς τον διαθέσιμο επαγγελματικό χώρο και παρέδωσαν έναν εξαιρετικό σχεδιασμό στους ιδιοκτήτες. Έδωσαν ιδιαίτερη βάση στη διαμόρφωση του ιατρείου και στις ιδιαιτερότητες, που μπορεί να έχει ένας τέτοιος χώρος. Εκμεταλλεύτηκε όλες τις πτυχές και τις δυνατότητες του οφθαλμιατρείου στον Κορυδαλλό και προέβη στη μελέτη με σύνεση και επαγγελματισμό, αλλά και με πνεύμα δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής διάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε έναν μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό και οικείο χώρο, με σκοπό πάντα να νιώθει άνετα ο επισκέπτης.

Κάποιος που εισέρχεται στο οφθαλμιατρείο, λοιπόν, καταλαμβάνεται αμέσως από συναισθήματα ευφορίας και ζεστασιάς. Τα γήινα χρώματα που επικρατούν στον ενιαίο χώρο της αίθουσας αναμονής και της κεντρικής ρεσεψιόν, προκαλούν αυτόματα στον επισκέπτη συναισθήματα οικειότητας και ασφάλειας. Οι αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του λευκού δένουν αρμονικά, αποτελώντας τον πυρήνα και το βασικό στοιχείο της αυθεντικότητας του οφθαλμιατρείου. Οι επαγγελματίες μας δεν φοβήθηκαν να χρησιμοποιήσουν στον σχεδιασμό μεγάλες εκτάσεις καφέ τόνων τόσο στους τοίχους, όσο και στα έπιπλα. Για την επίπλωση, λοιπόν, χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα έπιπλα σε καφέ, λευκό και εκρού, με σκοπό την εναρμόνιση με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Ο σκούρος καφετί καναπές ταιριάζει απόλυτα με το πιο ανοιχτό καφέ του τοίχου, που βρίσκεται πίσω από αυτόν. Τη μονοτονία διακόπτει ένας πίνακας ζωγραφικής με `λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες. Στην οροφή και πάνω από αυτήν την πλευρά του τοίχου υπάρχουν φωτιστικά σποτ, που αντανακλούν το φως πάνω στις αποχρώσεις του καφέ. Στην απέναντι πλευρά και αυτήν τη φορά σε έναν μπεζ τοίχο, υπάρχει ένα σύνθετο για την τηλεόραση, που συνδυάζει ένα σκούρο καφέ του ξύλου στο εξωτερικό και το λευκό στο εσωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, με λευκό σχηματίζονται κάποια ραφάκια και αποθηκευτικοί χώροι. Πίσω από τα ράφια, όμως διακρίνεται και πάλι το καφέ. Και το σύνθετο διαθέτει φωτιστικά σποτ, που αντανακλούν το φως. Ο χώρος διαθέτει ακόμα και ένα φωτιστικό δαπέδου, ξύλινα διακριτικά ράφια στον τοίχο και ένα παράθυρο.

Όσον αφορά την οροφή, υπάρχει αντεστραμμένος κρυφός φωτισμός που αντανακλά στο ταβάνι, για να δημιουργείται μια ευχάριστη αίσθηση. Ωστόσο, η κεντρική πηγή φωτός προέρχεται από κάποια φωτιστικά οροφής. Βέβαια, στη δεξιά πλευρά της ρεσεψιόν, ο φωτισμός προέρχεται από γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά στο ταβάνι, αλλά και από φωτιστικά σποτ. Φωτιστικά σποτ υπάρχουν και σε ορισμένες εσοχές στον τοίχο, πίσω από τον πάγκο εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ξύλο σε σκούρο καφέ χρώμα. Ο τοίχος από πίσω είναι σε μπεζ απόχρωση, ωστόσο, όπως συμβαίνει και με το σύνθετο της τηλεόρασης, οι εσοχές είναι χρωματισμένες σε απόχρωση του ανοιχτού καφέ. Στην ίδια απόχρωση είναι και ο τοίχος στη δεξιά πλευρά, τον οποίο κοσμεί μια γραφιστική επιγραφή με το λογότυπο.

Προχωρώντας, τώρα, στην αίθουσα εργασίας, αντικρίζει κανείς έναν χώρο, ο οποίος ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και αισθητική με την αίθουσα αναμονής. Οι ίδιες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διαθέτει και έναν πάγκο εργασίας. Η διακόσμηση είναι λιτή με κάποιους πίνακες ζωγραφικής, να προσδίδουν ένα οικείο συναίσθημα στον χώρο.

Τέλος, το γραφείο του γιατρού δεν παρεκκλίνει από αυτήν τη λιτή οργάνωση και χρησιμοποιεί τα ίδια χρώματα. Και στο γραφείο υπάρχουν έπιπλα σε καφέ και λευκό και ο φωτισμός γίνεται με τον ίδιο τρόπο, που γίνεται και στην αίθουσα αναμονής. Τη διαφορά κάνει ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει μια μπαλκονόπορτα και ένα τρίφυλλο παράθυρο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επαγγελματική μας ομάδα κινήθηκε με γνώμονα την καλή αισθητική και δημιούργησε έναν πολυτελή και ζεστό χώρο οφθαλμιατρείου. Η μελέτη του χώρου άφησε τους ιδιοκτήτες άναυδους και απόλυτα ικανοποιημένους με το τελικό αποτέλεσμα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.