Μελέτη E-Market Καυσόξυλων Στο Βόλο

Μελέτη e-market καυσόξυλων στο Βόλο

Κάθε έργο για εμάς είναι διαφορετικό. Οφείλουμε να το διαχειριστούμε μεμονωμένα και κυρίως να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του επαγγελματία. Ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο έργο αποτελεί μία συνισταμένη πολλών παραγόντων: ανεξάρτητα από τη χρήση που προορίζεται ο χώρος, πρέπει να είναι όμορφος, λειτουργικός, αρμονικός αλλά και προσιτός στους πελάτες. Μέσα σε μία αγορά η οποία συνεχώς εξελίσσεται, δεν είναι τυχαίο που οι επαγγελματίες που επιβιώνουν και εξελίσσονται είναι αυτοί που πέρα από την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καταφέρνουν να καινοτομήσουν και να εναρμονιστούν με τους ρυθμούς της εποχής. Ο επαγγελματίας του e-market στο Βόλο επέλεξε την εταιρία μας για την ανανέωση του χώρου του.

Η έκταση η οποία μας δόθηκε για να δουλέψουμε είναι, χωρίς αμφιβολία, μία μεγάλη έκταση η οποία προσφέρεται για πολλές μετατροπές. Ο περιφραγμένος χώρος αποτελείται από μία αποθήκη, έναν πέτρινο χώρο, και ένα υπόστεγο. Όλοι οι χώροι προορίζονται για να  τοποθετηθούν οι παλέτες, να κάνουν εύκολη τη μεταφορά τους και να μην εμποδίζουν την στάθμευση των οχημάτων των πελατών και των φορτηγών που θα πραγματοποιήσουν τις μεταφορές . Ανάμεσα στην συρμάτινη περίφραξη και στους τσιμεντένιους διαδρόμους τοποθετήθηκε γκαζόν το οποίο δίνει μία νότα πράσινου στοιχείου που ανανεώνει ολόκληρο το χώρο.

Μπαίνοντας κανείς εντός του καταστήματος, θα δει έναν μακρόστενο χώρο με δύο παράλληλες σειρές από ραφιέρες οι οποίες προορίζονται για την τοποθέτηση προϊόντων. Οι ραφιέρες αυτές αποτελούνται από πλάκες ξύλου και μία σιδηροκατασκευή η οποία είναι στερεωμένη στον τοίχο. Η οροφή είναι ξύλινη σε στυλ σοφίτας, πράγμα το οποίο δίνει στο χώρο μία ζεστή αίσθηση θαλπωρής. Στο βάθος βρίσκεται ο πάγκος του ταμείου και ο οποίος είναι επίσης ξύλινος για ένταση της αρμονίας και της συνεκτικότητας. Τα δύο μεγάλα παράθυρα του καταστήματος επενδύθηκαν περιμετρικά με μάρμαρο, το ίδιο και η γυάλινη πόρτα. Ο φωτισμός πραγματοποιείται με φωτιστικά που μοιάζουν με μεγάλους προβολείς τα οποία είναι στερεωμένα πάνω στα ξύλα της οροφής. Τα φωτιστικά αυτά μαζί με τα μεγάλα παράθυρα καταφέρνουν να φωτίσουν τον χώρο επαρκώς  τονίζοντας τα προϊόντα που είναι και το βασικό σημείο του χώρου.

Γίνεται άμεσα αντιληπτό με την πρώτη ματιά, ότι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της e-anakainizo επιστράτευσαν την τεχνογνωσία, το ταλέντο και την καλή αισθητική, για να δημιουργήσουν έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες ιδιοκτητών και πελατών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.