Μελέτη Σχεδιασμού Φαρμακείου Στον Χολαργό

Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου στον Χολαργό

Ένα φαρμακείο αποτελεί τόσο χώρο υγείας, όσο και ομορφιάς και περιποίησης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Γι’ αυτό και φροντίζουν να δημιουργούν χώρους, οι οποίοι αποπνέουν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ παράλληλα είναι καλαίσθητοι και μοντέρνοι. Σκοπός των συνεργατών μας είναι να σχεδιάζουν με βάση τους εργονομικούς κανόνες, αλλά και την υψηλή αισθητική.

Η εταιρεία μας διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Όταν μας προσέγγισαν οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στον Χολαργό, ζήτησαν έναν χώρο λειτουργικό και όμορφο. Οι επαγγελματίες μας αφοσιώθηκαν πλήρως στο έργο και κατέληξαν σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ιδιοκτήτες.

Κάποιος που εισέρχεται στο φαρμακείο στον Χολαργό, λοιπόν, αντικρίζει έναν μικρό αλλά απίστευτα προσεγμένο χώρο. Δεξιά και αριστερά εκτείνονται εντοιχισμένες ραφιέρες. Τα ράφια είναι γυάλινα και το φόντο τους λευκό. Τα ράφια χωρίζονται από κάθετα ξύλινα διαχωριστικά. Στις ραφιέρες υπάρχει, επίσης, και κρυφός φωτισμός. Πάνω από τις ραφιέρες υπάρχει μια επένδυση από γυψοσανίδα σε γκρι απόχρωση. Σε αυτήν την γυψοσανίδα συναντά κανείς και ενδείξεις για την τοποθεσία των προϊόντων προς πώληση. Πιο συγκεκριμένα, κάποιες λέξεις λευκού χρώματος σε μαύρη λωρίδα φόντου, υποδεικνύουν το είδος των προϊόντων. Επιπλέον, υπάρχουν και λέξεις σχετικές με την υγεία και την ομορφιά, αλλά και ανάγλυφα σχέδια σταυρών σε γαλάζιο και πράσινο.

Στον μακρόστενο διάδρομο του φαρμακείου συναντά κανείς και μια ραφιέρα, η οποία υψώνεται μέχρι ένα μέσο ύψος. Έχει ξύλινη βάση, λευκό φόντο και σχισμές που στηρίζουν γυάλινα ράφια. Επιπλέον, υπάρχει και ένας πάγκος εξυπηρέτησης, ο οποίος είναι λευκός με ξύλινες λεπτομέρειες. Στο βάθος βρίσκεται το ταμείο, το οποίο αποτελείται από έναν λευκό πάγκο με ξύλινες λεπτομέρειες. Διαθέτει, επίσης, και κρυφούς φωτισμούς. Πίσω από το ταμείο υπάρχουν εντοιχισμένες ραφιέρες με κρυφό φωτισμό.

Στην ψευτο-οροφή που σχηματίζεται, υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά piel. Στην λευκή πρόσοψη αυτού του τμήματος, αντικρίζει κανείς μια φωτεινή επιγραφή και ανάγλυφους χαρακτηριστικούς σταυρούς σε μπλε τόνους. Η εταιρεία μας πρότεινε και μια εναλλακτική επιλογή για το συγκεκριμένο σημείο. Αντί για το λευκό φόντο, προτείναμε αυτοκόλλητο τοίχου, το οποίο αποτυπώνει φύλλα δέντρων σε πράσινο χρώμα. Όσον αφορά την οροφή, η πρώτη μελέτη μας προτείνει γυψοσανίδα με αυτοκόλλητα τοίχου, τα οποία απεικονίζουν στοιχεία της φύσης. Ο φωτισμός πραγματοποιείται από ράγες με φωτιστικά προβολάκια σε διάταξη σταυρού. Ωστόσο, η δεύτερη μελέτη προτείνει ελαστική γυαλιστερή μεμβράνη, με δυο σειρές από παράλληλες ράγες με προβολάκια.

Συνοψίζοντας, η εταιρεία μας έλαβε υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες του φαρμακείου στον Χολαργό και παρουσίασε ολοκληρωμένες προτάσεις στους ιδιοκτήτες του. Οι ιδιοκτήτες έμειναν ευχαριστημένοι από το μοντέρνο και φινετσάτο αποτέλεσμα, που παρέλαβαν στα χέρια τους!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *