Μελέτη οδοντιατρείου Στο Παλαιό Φάληρο

Κάθε επαγγελματικός χώρος αποτελεί για την εταιρία μας ένα διαφορετικό στοίχημα το οποίο βάζουμε με τον εαυτό μας ώστε να μπορέσουμε να τον ξεπεράσουμε. Το οδοντιατρείο στο Παλαιό Φάληρο είναι ένα από αυτά τα στοιχήματα που βάλαμε και κερδίσαμε, όπως άλλωστε συνηθίζουμε ! Ένας χώρος σύγχρονος, υψηλής αισθητικής, πρακτικός με πρωτότυπες λεπτομέρειες, ξεχωριστό σχεδιασμό που ανάμεσα σε άλλους παρόμοιας φύσεως, όποιος τον επισκέπτεται, εντυπωσιάζεται.

Δεν μπορεί κανείς να μην προσέξει μπαίνοντας την κόκκινη κεντρική πόρτα της εισόδου η οποία, ήδη από την αρχή προϊδεάζει πως κάτι ιδιαίτερο ακολουθεί. Οι λεπτεπίλεπτοι καναπέδες σε ουδέτερο χρώμα περιμένουν τους ασθενείς που θα επισκεφθούν το ιατρείο με το σαλόνι να ολοκληρώνεται με ένα παρόμοιας αισθητικής λεπτό τραπεζάκι.  Ένα κάδρο με παράσταση της φύσης κρεμάστηκε πίσω από το καθιστικό, το οποίο φωτίζεται από κρυφό φωτισμό που προέρχεται από την εσοχή της γυψοσανίδας που έχει τοποθετηθεί για τη δημιουργία ψευδοροφής. Δίπλα ακριβώς από το σαλονάκι βρίσκεται ο πάγκος της γραμματείας πάνω από τον οποίο έχουν τοποθετηθεί ράφια ίδιου χρώματος για την τοποθέτηση διαφημιστικών προϊόντων.  Τα δύο πιο σημαντικά και ιδιαίτερα στοιχεία του σαλονιού αναμονής αποτελούν ο τοίχος με το ανάγλυφο μοτίβο της πέτρας και το τεράστιο επιτραπέζιο φωτιστικό, τα οποία δίνουν μία ιδιαίτερη αίσθηση νεωτερικότητας και μοντέρνου σχεδιασμού στο χώρο.

Αφού περάσει ο ασθενής τον διάδρομο, οδηγείται στο εξεταστικό δωμάτιο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν στερείται υψηλής αισθητικής. Μία τεράστια ξύλινη βιβλιοθήκη με τετράγωνα ντουλάπια βρίσκεται ακριβώς μπροστά από έναν παρόμοιου χρώματος τοίχο και δίνει την αίσθηση πως είναι “ένα”. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται το γραφείο του ιατρού, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το το υλικό της βιβλιοθήκης προς χάρη της αρμονίας. Η μεριά του γραφείου στην οποία βρίσκεται η εξεταστική καρέκλα είναι διακοσμημένος με pale χρώματα καθώς εκεί ο κάθε ασθενής θα προσέρχεται ώστε να κάνει τις εξετάσεις του. Οι απαλές αποχρώσεις, ο λιτός σχεδιασμός και η απλότητα έχουν την μοναδική ικανότητα να χαλαρώνουν και να αποσυμφορούν την ένταση και κάθε αρνητικό συναίσθημα που ίσως προκαλεί ο φόβος των ασθενών απέναντι στις ιατρικές διαδικασίες.

Πάντα με γνώμονα την άριστη τεχνογνωσία αλλά και τις επιθυμίες του ιατρού, η εταιρία μας καταφέρνει να παραδίδει μελέτες και ολοκληρωμένα έργα που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η αγάπη για αυτό που κάνουμε, ο σεβασμός στο προσωπικό γούστο του πελάτη και η συνεχής καθοδήγηση του, συνιστούν το μυστικό της επιτυχίας μας αλλά και η μεθοδολογία του σχεδιασμού επαγγελματικών- και όχι μόνο- χώρων της εταιρίας μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *