Μελέτη ανακαίνισης ιχθυοπωλείου στην Κω

Όταν οι ιδιοκτήτες ιχθυοπωλείου στην Κω, ζήτησαν από την εταιρεία μας την e-anakainizo, να πραγματοποιήσει τη μελέτη και την επίβλεψη της ανακαίνισης του επαγγελματικού τους χώρου, έβαλαν μια πρόκληση στους επαγγελματίες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει τις δικές του δυνατότητες και πρέπει να μελετάται ενδελεχώς, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και εντυπωσιακό. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του ιχθυοπωλείου στην Κω.

Οι επαγγελματίες της e-anakainizo, έλαβαν υπόψη πλήρως τις προοπτικές του χώρου του ιχθυοπωλείου, την προσωπική αισθητική και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών και τα συνδύασαν με την τεχνογνωσία τους και την επαγγελματική τους σκοπιά. Εφάρμοσαν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον χώρο, με σκοπό την επίτευξη δημιουργίας ενός ξεχωριστού χώρου, ο οποίος κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών. Η μαεστρία και το καλλιτεχνικό πνεύμα της επαγγελματικής μας ομάδας συνέπραξαν και είχαν ως αποτέλεσμα ένα ανεπανάληπτο ιχθυοπωλείο στην Κω!

Εκ πρώτης όψεως, και εισερχόμενος κανείς στο ιχθυοπωλείο, αντικρίζει έναν κλασικό παραδοσιακό σχεδιασμό με μοντέρνα στοιχεία. Ο συνδυασμός αυτός είναι το κλειδί για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σε πολλές περιπτώσεις και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του ιχθυοπωλείου στην Κω! Πιο αναλυτικά, στο ιχθυοπωλείο στην Κω επικρατούν οι απαλοί τόνοι και αποχρώσεις του μπεζ, οι οποίες παραπέμπουν στα χρώματα της άμμου. Ακόμα και οι ξύλινες λεπτομέρειες, που υπάρχουν στον χώρο, είναι σε αποχρώσεις ενός θερμού ξανθού, ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου. Αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του γκρι εντοπίζονται και στο δάπεδο, το οποίο είναι φτιαγμένο από χρωματιστό πλακάκι. Τα ανοιχτά χρώματα του δαπέδου λειτουργούν με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη βαραίνουν το βλέμμα του πελάτη.

Από  την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός της οροφής λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο. Αν και ο σκοπός συνεχίζει να είναι ο ίδιος, δηλαδή να χαλαρώνει και να νιώθει γαλήνη ο πελάτης, αυτό δεν πραγματοποιείται μέσω των απαλών γήινων τόνων, αλλά μέσω της αποτύπωσης του βυθού! Πρόκειται για μια έντονη πινελιά στον χώρο, αφού ολόκληρη η οροφή είναι στα χρώματα της θάλασσας. Το γαλάζιο και τα ψάρια συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό! Ψηφιακές εκτυπώσεις με θέματα εμπνευσμένα από τη θάλασσα υπάρχουν διάσπαρτα και στους τοίχους του ιχθυοπωλείου. Η γενικότερη φιλοσοφία της αισθητικής του χώρου έχει να κάνει με την αποτύπωση μιας αίσθησης, ότι κάποιος βρίσκεται σε ένα λιμάνι του νησιού. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του χώρου μεταφέρουν τον πελάτη σε μια λίγο παλαιότερη ίσως εποχή και στις μαρίνες του νησιού της Κως. Φυσικά, ο χώρος δεν παύει να είναι λειτουργικός και πρακτικός, καθώς είναι πλήρως εφοδιασμένος με τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Σε γενικές γραμμές, η μελέτη της ανακαίνισης του ιχθυοπωλείου ήταν απαιτητική ως προς τις ιδιαιτερότητες της αισθητικής δημιουργίας και την πρόκληση νοσταλγικών συναισθημάτων στον πελάτη. Η εταιρεία μας, η e-anakainizo, κατάφερε για ακόμα μια φορά να βγάλει σε πέρας την αποστολή της και να αφήσει τους ιδιοκτήτες του ιχθυοπωλείου απόλυτα ικανοποιημένους με το τελικό αποτέλεσμα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *