Μελέτη καρδιολογικού ιατρείου στην Αργυρούπολη

Η διαμόρφωση και η διακόσμηση του καρδιολογικού ιατρείου στην Αργυρούπολη αποτέλεσε για την εταιρία μας μία ευκαιρία δημιουργίας καθώς ο χώρος ήταν ιδανικός για δραστικές αλλαγές που θα τον μεταμόρφωναν ολοκληρωτικά. Η βασική επιθυμία μας είναι να παραδίδουμε στους πελάτες μας υπερσύγχρονους χώρους οι οποίοι δεν μοιάζουν σε τίποτα με τους απαρχαιωμένους, ατημέλητους ιατρικούς χώρους του παρελθόντος. Το φως, τα σύνθετα σχέδια και η μίνιμαλ αρχιτεκτονική αποτελούν μία συνταγή που δεν έχει πιθανότητες αποτυχίας.

Ο πρώτος χώρος που αντικρύζει κανείς μπαίνοντας στο ιατρείο είναι το σαλόνι αναμονής. Το λευκό μπλέκεται με το γκρι δημιουργώντας μία άψογη σύνθεση χρωμάτων, η οποία όμως ολοκληρώνεται με τις κόκκινες λεπτομέρειες στον τοίχο με το όνομα και την ιδιότητα του επαγγελματία. Ο τοίχος που έχει τοποθετηθεί η τηλεόραση καλύφθηκε με το γήινο στοιχείο της πέτρας προκειμένου να δώσει την αίσθηση της εισόδου της φύσης στο χώρο. Ευθεία από την είσοδο, ένας πολύ εντυπωσιακός πάγκος γραμματείας, με μοντέρνο σχέδιο και κρυφό φωτισμό, κλέβει την παράσταση. Η ψευδοροφή που κατασκευάστηκε, δημιούργησε εσοχές στο ταβάνι όπου μπορέσαμε να τοποθετήσουμε κρυφό φωτισμό αλλά και μεμβράνη προκειμένου να φωτιστεί ο χώρος επαρκώς και να τονιστούν τα πιο σημαντικά στοιχεία του.

Προχωρώντας προς τα μέσα, το μοτίβο του σχεδίου της καρδιάς που πάλλεται συνεχίζεται προς χάρη της αρμονίας αλλά και της απόδοσης σύγχρονης αισθητικής. Το γραφεία του ιατρού κυμαίνεται στο ίδιο μίνιμαλ στυλ που διέπει και την αίθουσα αναμονής. Ένα ιδιαίτερα επιβλητικό γραφείο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του χώρου με τις δύο βελουτέ καρέκλες μπροστά που περιμένουν να υποδεχτούν τους ασθενείς. Μία ιδιαίτερα μοντέρνα κλειστή ντουλάπα σε λευκό χρώμα, έχει τοποθετηθεί ακριβώς από δίπλα για την τοποθέτηση αρχείων και φακέλων και την αποφυγή της σύγχυσης αλλά και της ορατής ακαταστασίας. Στην ακριβώς απέναντι μεριά του γραφείου, μία λιτή ραφιέρα, πάλι λευκού χρώματος τοποθετήθηκε για να αξιοποιηθεί για την τοποθέτηση βιβλίων, διακοσμητικών ή ακόμη και διαφημιστικών.

Το εξεταστικό δωμάτιο, το οποίο χωρίζεται με μία γυάλινη πόρτα με το γραφείο του ιατρού, είναι ιδιαίτερα λιτό. Διαθέτει μία εξεταστική καρέκλα και ένα διάδρομο προκειμένου να μπορούν να διενεργηθούν οι εξετάσεις στους ασθενείς. Η αισθητική του χώρου αυτού δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να δημιουργεί συμφόρηση αλλά αντίθετα έπρεπε να χαλαρώνει τους ασθενείς και να τους εμπνέει ηρεμία καθώς πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες καρδιολογικές τους εξετάσεις και ελέγχους.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η εταιρία μας έχει διανύσει μία μακρά πορεία στην κατασκευή ιατρικών χώρων μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Μας αρέσει να παραδίδουμε στους πελάτες που μας εμπιστεύονται μελέτες η οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση την έμπειρη ματιά μας πάνω στα κατασκευαστικά ζητήματα, τις επιθυμίες του επαγγελματία αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.