Μελέτη ουρολογικού ιατρείου στη Δροσιά

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μελετούν κάθε φορά λεπτομερώς τις ιδιότητες του κάθε χώρου, ώστε να καταλήξουν σε ένα εμπνευσμένο αποτέλεσμα. Σκοπός αποτελεί η δημιουργία επαγγελματικών χώρων, που θα είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα το όραμα του ιδιοκτήτη, αλλά και την προσέλκυση του πελάτη τους. Είναι σημαντικό ο επισκέπτης σε ένα ιατρείο να αισθάνεται άνετα, ώστε η εμπειρία του να είναι, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία.

Επομένως, όταν οι ιδιοκτήτες ουρολογικού ιατρείου απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, ζήτησαν μια αίθουσα αναμονής, η οποία θα δημιουργούσε στον επισκέπτη αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς. Η επαγγελματική μας ομάδα, λοιπόν, κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση, όταν προέβη στη μελέτη του ουρολογικού ιατρείου. Δίνοντας έμφαση στις κρυφές δυνατότητες του χώρου, αξιοποίησε στο έπακρο κάθε προοπτική που φαινόταν να έχει αυτός ο επαγγελματικός χώρος και κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι ιδιοκτήτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, από τη μελέτη που έλαβαν, καθώς το όραμά τους αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος που εισέρχεται στη ρεσεψιόν του ουρολογικού ιατρείου αντικρίζει αμέσως έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο, ο οποίος είναι παράλληλα ζεστός και οικείος. Εισερχόμενος κανείς στο ιατρείο βλέπει κατευθείαν την κεντρική ρεσεψιόν. Ένας πάγκος εργασίας σε φυστικί απόχρωση είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει κάθε ασθενή, που επισκέπτεται το ιατρείο. Το έντονο αυτό χρώμα έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του τοίχου, που είναι σε ανθρακί απόχρωση. Τη μονοτονία του σκούρου χρώματος στον τοίχο διακόπτει η γραφιστική απεικόνιση με το λογότυπο. Ένα θερμό μπεζ της άμμου στους υπόλοιπους τοίχους του χώρου, συμβάλλει στην πρόκληση πιο οικείων συναισθημάτων. Το λευκό στις πόρτες και τα λευκά κάδρα με τις φωτογραφίες βοηθούν, επίσης, ώστε να μην βαραίνει το βλέμμα του επισκέπτη. Για τον φωτισμό του χώρου έχει επιλεχθεί μια ποικιλία από στρογγυλά φωτιστικά piel, φωτιστικά σποτ και κρεμαστό φωτιστικό από το σημείο πάνω από τον πάγκο εξυπηρέτησης πελατών.

Δεξιά από την κεντρική ρεσεψιόν, αντικρίζει κανείς την αίθουσα αναμονής, η οποία ακολουθεί την ίδια αισθητική. Η ζεστή γήινη απόχρωση της άμμου κυριαρχεί στους τοίχους. Ωστόσο, υπάρχει ένας τοίχος από πέτρα σε γκρι αποχρώσεις, κάνοντας αντίθεση. Σε αυτήν την πλευρά του δωματίου υπάρχει και ένα σύνθετο για την τηλεόραση, το οποίο είναι σε μαύρο χρώμα. Η επιλογή αυτή ταιριάζει με τον καναπέ ακριβώς απέναντί του, που είναι επίσης μαύρος. Σε γενικές γραμμές, η επίπλωση είναι μοντέρνα με μαύρες, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις να συνδυάζονται αρμονικά. Ακόμη, ένα φωτιστικό δαπέδου και ένας πίνακας ζωγραφικής συνθέτουν το σκηνικό μιας εξαιρετικής διακόσμησης.

Όσον αφορά τον φωτισμό της αίθουσας αναμονής, οι επαγγελματίες μας χρησιμοποίησαν κρυφό φωτισμό στη γυψοσανίδα κοντά στον τοίχο με την πέτρα. Όμως, η κύρια πηγή φωτός είναι μια ελαστική μεμβράνη φωτός, η οποία είναι σχεδιασμένη σε γεωμετρικό σχήμα και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ταβανιού. Κάποια ελάχιστα φωτιστικά σποτ έχουν τοποθετηθεί κατά πλάτος της αίθουσας, για να προκαλέσουν περισσότερη αίσθηση.

Καθίσταται φανερό, ότι οι επαγγελματίες της εταιρείας μας έλαβαν υπόψη τις τάσεις της διακόσμησης και σε συνδυασμό με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του ουρολογικού ιατρείου, δημιούργησαν έναν σύγχρονο και ξεχωριστό επαγγελματικό χώρο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.