Μελέτη ιατρείου γενικής ιατρικής στο Φάληρο

Όταν οι ιδιοκτήτες του γενικού ιατρείου στο Φάληρο εμπιστεύθηκαν την ομάδα της εταιρείας μας, δεν περίμεναν, ότι θα εντυπωσιαστούν τόσο με τη μελέτη κατασκευής του επαγγελματικού τους χώρου. Ζήτησαν από εμάς έναν χώρο σύγχρονο με άποψη και στυλ. Η ομάδα μας έβαλε τα δυνατά της και κατέληξε σε μια μελέτη, που πραγματικά εντυπωσιάζει! Με βάση τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης δημιούργησε έναν χώρο, ο οποίος ήταν σύμφωνος με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, αλλά και με βάση τις δυνατότητες του χώρου.

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας δίνουν πάντα την αμέριστη προσοχή τους, μελετούν ενδελεχώς κάθε πτυχή του επαγγελματικού χώρου, που έχουν στη διάθεσή τους και δημιουργούν καλαίσθητους χώρους, οι οποίοι δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον επισκέπτη. Κάποιος που εισέρχεται στο ιατρείο αντικρίζει έναν χώρο σε γήινους τόνους, ο οποίος προκαλεί συναισθήματα ζεστασιάς και οικειότητας,

Οι λευκοί, καφετί και μπεζ τόνοι της κεντρικής ρεσεψιόν, συμβάλλουν στη διατήρηση της ηρεμίας του επισκέπτη. Είναι σημαντικό ο ασθενής να νιώθει άνετα, πριν την εξέταση. Με γνώμονα αυτήν τη σκέψη, χρησιμοποιήθηκε και σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου. Η μοντέρνα επίπλωση σε καφέ τόνους ταιριάζει απόλυτα με τον πέτρινο μπεζ-καφέ τοίχο, ο οποίος εκτείνεται σε όλη την πλευρά της κεντρικής ρεσεψιόν. Εκεί υπάρχει ένας πάγκος εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος είναι λευκός με κάποιες ξύλινες λεπτομέρειες.

Στην οροφή υπάρχουν κάποιες εσοχές με ράγες με φωτιστικούς προβολείς. Πίνακες ζωγραφικής σε έντονα γήινα χρώματα κοσμούν τους τοίχους. Την ξεχωριστή πινελιά στον χώρο προσθέτει μια ξύλινη κατασκευή στο σαλόνι, η οποία στηρίζει την τηλεόραση και επεκτείνεται και στην οροφή. Η κατασκευή αυτή έχει εγκοπές με κρυφό φωτισμό και φωτιστικά σποτ σε όλη την έκτασή της. Το στοιχείο του ξύλου υπάρχει και στα ξύλινα ράφια, τα οποία δημιουργούνται από εσοχές στον τοίχο. Επιπλέον, γύρω από την εξαιρετική ξύλινη κατασκευή υπάρχει και κρυφός φωτισμός, ο οποίος αντανακλάται πάνω στο ξύλο και εντυπωσιάζει.

Όσον αφορά το γραφείο, εκεί επικρατεί το απόλυτο λευκό, η μονοτονία του οποίου διακόπτεται από ξύλινες λεπτομέρειες και πίνακες ζωγραφικής. Για τους πίνακες έχουν επιλεχθεί έντονα, αλλά γήινα χρώματα. Το δωμάτιο αυτό διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους και ράφια, απαραίτητα για τη λειτουργικότητα του γραφείου. Φωτιστικά σποτ στην οροφή και κρυφοί φωτισμοί, συμβάλλουν στη διάχυση του φωτός στον χώρο. Η επίπλωση του γραφείου είναι μοντέρνα, με το λευκό και το καφέ να αποτελούν τη χρωματική παλέτα των επίπλων. Τέλος, στο δωμάτιο θεραπείας υπάρχει όλος ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός, μέσα σε ένα απόλυτα λευκό τοπίο, με κάποιες μπλε λεπτομέρειες. Κρυφός φωτισμός και φωτιστικά σποτ είναι οι πηγές φωτός, που έχουν επιλεχθεί για τον χώρο.

Σε γενικές γραμμές, το ιατρείο γενικής ιατρικής στο Φάληρο είναι ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος. Η μελέτη που παρουσίασε η εταιρεία μας στους ιδιοκτήτες του, είναι εμπεριστατωμένη και έλαβε υπόψη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *