Μελέτη δερματολογικού ιατρείου στη Μεταμόρφωση

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων με βάση την καλαισθησία και τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας σχεδιάζουν μοντέρνους και εντυπωσιακούς χώρους, με έξυπνες και πρωτοποριακές επιλογές προς υλοποίηση. Αφού μελετήσουν λεπτομερώς τις δυνατότητες και τις προοπτικές του κάθε χώρου, τον οποίο έχουν στη διάθεσή τους, καταλήγουν σε εμπεριστατωμένες μελέτες, που δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους λάτρεις της κατασκευής και της διακόσμησης επαγγελματικών και μη χώρων.

Όταν οι ιδιοκτήτες δερματολογικού ιατρείου στη Μεταμόρφωση, απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας δεν περίμεναν να λάβουν στα χέρια τους μια τόσο ακριβή απεικόνιση του οράματός τους. Έμειναν πραγματικά ευχαριστημένοι από την επιμονή στη λεπτομέρεια, που επέδειξε η επαγγελματική μας ομάδα. Η οπτική αναπαράσταση του δερματολογικού ιατρείου αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και το ταλέντο των εργαζομένων μας.

Κάποιος που εισέρχεται στην κεντρική ρεσεψιόν του δερματολογικού στη Μεταμόρφωση αντικρίζει έναν μοντέρνο χώρο με στυλ και άποψη. Οι γκρίζοι τόνοι είναι το πρώτο πράγμα, που τραβάει το μάτι του επισκέπτη. Δένουν αρμονικά με το λευκό και το σκούρο καφέ που συνθέτουν τη χρωματική παλέτα του χώρου. Στη ρεσεψιόν υπάρχει ένας πάγκος εξυπηρέτησης με κρυφό φωτισμό, στον οποίο κυριαρχεί το ξύλο. Στον γκρίζο τοίχο από πίσω είναι αποτυπωμένο το λογότυπο του δερματολογικού ιατρείου, με έντονες γαλάζιες αποχρώσεις, οι οποίες αποτελούν την ιδιαίτερη πινελιά σε επίπεδο χρωμάτων. Πάνω από το λογότυπο έχουν τοποθετηθεί παράλληλα και τρία διακριτικά φωτιστικά τοίχου. Φωτιστικά υπάρχουν και στην οροφή και διαχέουν το φως στον χώρο.

Η ρεσεψιόν περιλαμβάνει και ένα άνετο σαλόνι αναμονής, στο οποίο επικρατεί ένας συνδυασμός του γκρι, του λευκού και του μαύρου. Οι ξύλινες λεπτομέρειες και ένας πίνακας σε έντονα χρώματα, έχουν επιλεχθεί ως στοιχεία εντυπωσιασμού. Η επίπλωση είναι λιτή και μοντέρνα, με μαύρους καναπέδες, ένα ξύλινο τραπεζάκι και ένα σύνθετο για την τηλεόραση σε απόλυτο λευκό. Αυτό διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους και ράφια. Το απόλυτο σημείο αναφοράς αποτελεί ένα περίτεχνο φωτιστικό οροφής.

Σχετικά με το γραφείο του γιατρού, η μια μελέτη μας προτείνει έναν χώρο σε γήινες αποχρώσεις και μινιμαλιστική αισθητική προσέγγιση. Το απόλυτο λευκό σε συνδυασμό με ξύλινες λεπτομέρειες σε καφέ αποχρώσεις, συμβάλλουν στην αποβολή του άγχους και τη χαλάρωση. Για το γραφείο προτείνονται και αποθηκευτικοί χώροι και βιβλιοθήκη με ράφια από ξύλο. Επιπλέον, για να σπάσει η μονοτονία οι επαγγελματίες μας προτείνουν τον χρωματισμό του τοίχου πίσω από το γραφείο είτε σε καφέ αρμονική απόχρωση, είστε σε πράσινη για δημιουργία αντίθεσης. Όσον αφορά την αίθουσα θεραπείας, σε αυτήν επικρατούν γκρίζοι και θερμοί μπεζ τόνοι. Ο απαραίτητος εξοπλισμός, ένας πάγκος εργασίας με ράφια στον τοίχο και κρυφό φωτισμό, καθώς και ένας πίνακας ζωγραφικής συνθέτουν ένα ευχάριστο σκηνικό.

Επιλογικά, οι επαγγελματίες μας επιστράτευσαν το ταλέντο και τις γνώσεις του και προέβησαν σε μια άκρως εμπεριστατωμένη μελέτη, ώστε να δημιουργήσουν έναν χώρο μοντέρνο, επαγγελματικό και απόλυτα λειτουργικό!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *