Μελέτη ιατρείου φυσιοθεραπείας στα Ιλίσια

Οι ιδιοκτήτες ιατρείου φυσιοθεραπείας στα Ιλίσια εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας για να προβούν σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη σχεδιασμού του επαγγελματικού τους χώρου. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας επιστράτευσαν την επαγγελματική τους σκοπιά και τις γνώσεις τους, ώστε να καταλήξουν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του ιατρείου φυσιοθεραπείας. Έτσι κι έγινε! Όταν η εταιρεία μας παρέδωσε τα τελικά σχέδια για το ιατρείο, αποδείχθηκε ότι η ομάδα μας διαθέτει υψηλού επιπέδου αισθητική και τεχνογνωσία.

Φυσικά, η εταιρεία μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων, ότι είναι πρωτοπόρος. Δίνει πάντα την απαιτούμενη προσοχή στα έργα που αναλαμβάνει, ώστε να ικανοποιήσει τους πελάτης της. Αυτό, λοιπόν, συνέβη και με τη μελέτη του ιατρείου φυσιοθεραπείας στα Ιλίσια! Η εταιρεία μας παρουσίασε στους ιδιοκτήτες δυο μελέτες, εξίσου εξαιρετικές, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής με βάση το προσωπικό γούστο.

Με βάση την πρώτη μελέτη, κάποιος που εισέρχεται στο ιατρείο αντικρίζει έναν χώρο μινιμαλιστικό σε αποχρώσεις του λευκού και του γκρι. Για την αίθουσα αναμονής επιλέχθηκε λιτή διακόσμηση σε γκρίζους τόνους, που ταιριάζουν με το λευκό του τοίχου και το καφέ-πορτοκαλί του δαπέδου. Πίνακες με ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ένα λευκό έπιπλο για την τηλεόραση και ένα μαύρο φωτιστικό δαπέδου, περιλαμβάνονται στα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία. Πάνω από την τηλεόραση υπάρχουν λευκά ράφια με κρυφό φωτισμό. Κρυφός φωτισμός υπάρχει και περιμετρικά στην οροφή, ενώ γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά σε παράλληλη διάταξη, συνθέτουν το παιχνίδι του φωτός. Την ιδιαιτερότητα σε έναν λιτό, κατά τα άλλα, χώρο προσδίδουν γύψινα πάνελ με καμπυλόγραμμα κυματιστά σχήματα, τα οποία εκτείνονται κατά ύψος από το δάπεδο μέχρι την οροφή, στον τοίχο πίσω από τον καναπέ.

Στην άλλη πλευρά του “γάμα”, που σχηματίζουν καναπές και πολυθρόνες, συναντά κανείς το γραφείο. Το γραφείο διαχωρίζεται από την αίθουσα αναμονής με τζάμι αμμοβολής. Πάνω σε αυτό υπάρχει και γραφιστική αποτύπωση με το λογότυπο σε μαύρο και μπλε. Σχετικά με το γραφείο, ο χώρος είναι απλός και λειτουργικός. Επικρατεί το λευκό, το οποίο διακόπτεται από γκρίζες λεπτομέρειες στις καρέκλες και στα στόρια. Ένα μοντέρνο έπιπλο γραφείο, ένας πίνακας σε κίτρινο και ένα έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους και ράφια σε λευκό, αποτελούν τη βασική διακόσμηση. Στο ράφια αυτού του επίπλου υπάρχει και κρυφός φωτισμός. Κρυφό φως υπάρχει και περιμετρικά στην οροφή, σε όλα τα σημεία, όπου υπάρχουν εσοχές στη γυψοσανίδα. Γραμμικά εντοιχισμένα φωτιστικά προσδίδουν περισσότερο φως στον χώρο.

Σχετικά με τη δεύτερη μελέτη της αίθουσας αναμονής, όλα παραμένουν ίδια με εξαίρεση τα έπιπλα. Για την επίπλωση επιλέχθηκε το σκούρο καφέ, ώστε να γίνεται ο χώρος πιο ζεστός και οικείος. Ομοίως και για το γραφείο επιλέχθηκαν οι γήινοι τόνοι. Όσον αφορά το γραφείο, στη δεύτερη μελέτη το βασικό στοιχείο είναι το ξύλο σε καφέ-πορτοκαλί απόχρωση, η οποία δένει αρμονικά με την απόχρωση του δαπέδου. Τέλος, και στις δυο μελέτες του γραφείου δίπλα από την μπαλκονόπορτα, υπάρχει γραφιστική απεικόνιση με το λογότυπο σε γαλάζιο και μαύρο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, και οι δυο μελέτες έλαβαν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του επαγγελματικού χώρους, αλλά και τις προοπτικές του. Οι ιδιοκτήτες του ιατρείου φυσιοθεραπείας, είχαν την τύχη να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο καλαίσθητες και εμπεριστατωμένες μελέτες, που εντυπωσιάζουν και οι δυο με τον τρόπο τους!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.