Μελέτη παθολογικού ιατρείου – συμβολαιογραφείου στον Άγιο Στέφανο

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας έχουν τεράστια πείρα και υψηλή επαγγελματική κατάρτιση. Όταν οι ιδιοκτήτες παθολογικού ιατρείου και συμβολαιογραφείου απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, δεν περίμεναν ότι η μελέτη μας θα τους εντυπωσίαζε τόσο πολύ! Οι συνεργάτες μας επιστράτευσαν όλο το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους και παρουσίασαν έναν μοναδικά υπέροχο επαγγελματικό χώρο.

Η εταιρεία μας φρόντισε για άλλη μια φορά να καταλήξει σε μια εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου και να οπτικοποιήσει ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, παρατηρώντας κανείς τον χώρο της κεντρικής ρεσεψιόν, αισθάνεται αμέσως ότι βρίσκεται στον χώρο ενός αξιοσέβαστου γιατρού, γεγονός που τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος ενός ιατρείου να εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε η όλη εμπειρία να είναι πιο ευχάριστη για τον ασθενή.

Μπαίνοντας κανείς στον χώρο της ρεσεψιόν αντικρίζει ένα υπέροχο και άνετο δωμάτιο σε ουδέτερα χρώματα. Έντονο είναι το στοιχείο της πέτρας σε γήινους κρεμ τόνους. Η πέτρα συνδυάζεται αρμονικά με τους κρεμ τόνους στα πλακάκια του δαπέδου. Στον χώρο υπάρχει ένας πάγκος εξυπηρέτησης πελατών με ξύλινη επένδυση και λευκές λεπτομέρειες. Η γενικότερη επίπλωση είναι μοντέρνα και η διάταξη απλή. Υπάρχουν, επίσης, αποθηκευτικοί χώροι και ράφια με έντονο το στοιχείο του ξύλου. Ένα μικρό κουζινάκι με νιπτήρα και ψυγειάκι, έχει ως βασικό στοιχείο τον μαρμάρινο πάγκο σε κρεμ απόχρωση. Στη διακόσμηση προσθέτουν και οι πίνακες ζωγραφικής, γύρω από τους οποίους υπάρχει κρυφός φωτισμός. Οι πίνακες χρησιμοποιούν έντονα χρώματα και απεικονίσεις της φύσης, για να σπάνε τη μονοτονία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο φωτισμός της αίθουσας αναμονής και της ρεσεψιόν. Έχει επιλεχθεί μια ποικιλία φωτιστικών, με τα στρογγυλά φωτιστικά piel εντοιχισμένα στη γυψοσανίδα της οροφής της ρεσεψιόν, να αποτελούν μόνο τη μια πηγή φωτός. Εσοχές στην οροφή με ξύλινη επένδυση περιέχουν ράγες με φωτιστικούς προβολείς. Μια ξύλινη wenge επένδυση με γραμμικά φωτιστικά, προσδίδει ένα ακόμα στοιχείο στο παιχνίδι του φωτός.

Περνώντας τώρα στο πρώτο γραφείο, αντικρίζει κανείς κυρίως ένα απαλό μπεζ της άμμου. Οι ξύλινες λεπτομέρειες στα έπιπλα και το λευκό, διακόπτουν τη μονοτονία του μπεζ. Σε αυτό συνεισφέρει και ένας πίνακας με ιατρική απεικόνιση, ο οποίος χρησιμοποιεί το μπλε. Στο δωμάτιο υπάρχει, φυσικά, ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός, ένας νιπτήρας σε λευκό και το έπιπλο γραφείο. Στα ιδιαίτερα στοιχεία του χώρου περιλαμβάνονται η λευκή πέτρα στον τοίχο και οι εσοχές με τον κρυφό φωτισμό. Στην οροφή υπάρχει γυψοσανίδα με αντεστραμμένο κρυφό φωτισμό, που αντανακλά στο ταβάνι και piel στρογγυλά φωτιστικά.

Το δεύτερο γραφείο, από την άλλη, κινείται στους ίδιους τόνους αλλά έχει πιο έντονο το στοιχείο του ξύλου, το οποίο χρησιμοποιείται στα βασικά έπιπλα και στους αποθηκευτικούς χώρους. Ο φωτισμός πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο, που γίνεται και στο άλλο γραφείο. Τη διακόσμηση συμπληρώνει ο απαιτούμενος ιατρικός εξοπλισμός και ένας πίνακας με ιατρική απεικόνιση, σε έντονη μοβ απόχρωση.

Τέλος, όσον αφορά το γραφείο του συμβολαιογράφου, σε αυτό το δωμάτιο το ξύλο είναι αναμφίβολα το κυρίαρχο στοιχείο. Οι αποχρώσεις του πούρου αλλά και του μπεζ, δημιουργούν το κατάλληλο επαγγελματικό σκηνικό. Τα έπιπλα είναι σε καφέ και λευκές αποχρώσεις. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδα. Εντοιχισμένα γραμμικά φωτιστικά περικλείονται από δυο μεγάλα ορθογώνια παραλληλόγραμμα σχέδια, τα οποία έχουν εσοχές με ξύλινη επένδυση.

Συνοψίζοντας, η μελέτη του παθολογικού ιατρείου – συμβολαιογραφείου στον Άγιο Στέφανο αποτέλεσε μια πρόκληση για την εταιρεία μας, την οποία οι συνεργάτες μας έφεραν σε πέρας. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είδαν το όραμά τους να αποκτά μορφή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *