Μελέτη παθολογικού χειρουργικού ιατρείου στο Χαλάνδρι

Η επαγγελματική ομάδα της εταιρείας μας έχει καταφέρει μέσα στο πέρασμα των χρόνων να εδραιώσει τη θέση της στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης χώρων. Με βάση τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία και την καλλιτεχνική έμπνευση, η εταιρεία μας δημιουργεί εξαιρετικούς επαγγελματικούς χώρους, που εντυπωσιάζουν τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και τους πελάτες τους.

Όταν οι ιδιοκτήτες παθολογικού-χειρουργικού ιατρείου απευθύνθηκαν στην εταιρεία μας, δεν πίστευαν ότι η μελέτη που θα τους παρουσιάζαμε, θα αποτύπωνε με τέτοια ακρίβεια το όραμά τους. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας δημιούργησαν έναν επαγγελματικό χώρο πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό και πρακτικό. Αυτό γίνεται αντιληπτό, αμέσως μόλις εισέλθει κανείς στο ιατρείο. Ο επισκέπτης αντικρίζει έναν λιτό και ζεστό χώρο, που του προκαλεί αισθήματα χαλάρωσης και ζεστασιάς. Αυτό είναι απαραίτητο, αν θέλει κανείς να κάνει τον ασθενή να αποβάλλει το περιττό άγχος και έχει μια ευχάριστη εμπειρία.

Επομένως, κάποιος που εισέρχεται στο παθολογικό-χειρουργικό ιατρείο αντικρίζει πρώτα την κεντρική ρεσεψιόν. Ένας καμπυλωτός πάγκος εξυπηρέτησης πελατών σε λευκό χρώμα, βρίσκεται εκεί για να τον καθοδηγήσει. Ο πάγκος αυτός περιέχει και κάποιες εγκοπές με ξύλινη επένδυση και κρυφό φωτισμό. Ακριβώς από πίσω εκτείνεται ένας τοίχος σε καφέ απόχρωση, στον οποίο υπάρχει ένα παράθυρο με ρολό κουρτίνας με το λογότυπο τυπωμένο πάνω σε αυτήν. Στην οροφή υπάρχει γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό και μια σειρά από παράλληλα φωτιστικά σποτ. Ο κρυφός φωτισμός εκτείνεται περιμετρικά σε όλο το δωμάτιο της αίθουσας αναμονής. Αυτή περιλαμβάνει ένα μικρό και άνετο σαλονάκι με μοντέρνα επίπλωση σε καφέ και μπεζ τόνους. Η διάταξη του χώρου είναι απλή. Μια γυψοσανίδα σε καφέ απόχρωση πάνω στην οποία υπάρχουν φωτιστικά σποτ, εκτείνεται από τη μια πλευρά του τοίχου ως τον απέναντι, καλύπτοντας και το ταβάνι. Αυτή η γυψοσανίδα κάνει αντίθεση με τους μπεζ τόνους, που επικρατούν στους υπόλοιπους τοίχους.

Το ιατρείο διαθέτει, επίσης, και δυο γραφεία με αίθουσα εξέτασης. Το ένα γραφείο χαρακτηρίζεται από το έντονο πορτοκαλί χρώμα στους τοίχους και σε κάποια έπιπλα, που πραγματικά εντυπωσιάζει. Έντονα χρώματα περιλαμβάνει και ένας πίνακας ζωγραφικής που κοσμεί τον τοίχο. Το στοιχείο του ξύλου είναι ένα ακόμα βασικό κομμάτι σε αυτό το δωμάτιο, καθώς υπάρχει μια εσοχή με ξύλινη επένδυση πίσω ακριβώς από το έπιπλο γραφείο. Η εσοχή αυτή διαθέτει και κρυφό φωτισμό. Κρυφός αντεστραμμένος φωτισμός υπάρχει και στη γυψοσανίδα στην οροφή, ο οποίος αντανακλά στο ταβάνι και διαχέει το φως σε όλη την αίθουσα. Φυσικά, κύρια πηγή φωτός είναι τα φωτιστικά οροφής. Τέλος, το συγκεκριμένο γραφείο διαθέτει και κρεβάτι εξέτασης του ασθενούς.

Ο τελευταίος χώρος του παθολογικού-χειρουργικού ιατρείου περιλαμβάνει ένα ακόμα γραφείο. Σε αυτόν τον χώρο κυριαρχεί άλλο ένα έντονο χρώμα. Αυτήν τη φορά, επικρατεί απόχρωση του ανοιχτού πράσινου. Σε αυτό το χρώμα είναι βαμμένη μια εσοχή στον τοίχο πίσω από το έπιπλο γραφείο, η οποία περιλαμβάνει και κρυφό φωτισμό. Οι υπόλοιποι τοίχοι είναι βαμμένοι σε θερμό λευκό. Ωστόσο, η αριστερή πλευρά του δωματίου έχει έναν τοίχο σε ανθρακί απόχρωση, ο οποίος εκτείνεται μέχρι το βάθος της αίθουσας, όπου υπάρχει χώρος εξέτασης. Ο χώρος αυτός περιλαμβάνει τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και χωρίζεται από το γραφείο με ημιδιαφανές μαύρο τζάμι. Σχετικά για τον φωτισμό, το γραφείο φωτίζεται από κυκλικά φωτιστικά piel εντοιχισμένα και κρυφό φωτισμό. Μια στρογγυλή ελαστική μεμβράνη φωτός εκτείνεται ακριβώς πάνω από το σημείο, που ενώνει το γραφείο με τον χώρο εξέτασης. Επίσης, στον χώρο εξέτασης και στην πλευρά πίσω από το κρεβάτι, υπάρχουν φωτιστικά σποτ, τα οποία αντανακλούν σε έναν πράσινο τοίχο.

Επιλογικά, η εταιρεία μας κατάφερε για άλλη μια φορά να σχεδιάσει μια μελέτη ιατρείου λεπτομερώς και να εντυπωσιάσει τους ιδιοκτήτες, που της την ανέθεσαν! Η εμμονή στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε έναν χώρο και αυτό είναι κάτι, που οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *