Μελέτη οφθαλμιατρείου στην Αθήνα

Η εταιρεία μας δίνει σε κάθε έργο, που αναλαμβάνει το εκατό τοις εκατό του ταλέντου και της τεχνογνωσίας, που διαθέτουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της. Με απόλυτη ακρίβεια σχεδιάζει, κατασκευάζει και ανακαινίζει επαγγελματικούς χώρους, οι οποίοι εντυπωσιάζουν κάθε άνθρωπο, που έχει την τύχη να δει και να αξιολογήσει μια από τις δουλειές μας. Οι συνεργάτες μας προβαίνουν κάθε φορά σε εμπεριστατωμένες μελέτες και εξετάζουν τις λεπτομέρειες του κάθε μεμονωμένου χώρου, πριν ολοκληρώσουν μια μελέτη.

Όταν οι ιδιοκτήτες οφθαλμιατρείου στην Αθήνα ζήτησαν από την εταιρεία μας να προβεί σε μελέτη του χώρου τους, έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η επαγγελματική μας ομάδα συνδύασε την καλλιτεχνική της φύση με τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία, οπτικοποιώντας ένα απόλυτα μοντέρνο και καλαίσθητο επαγγελματικό χώρο σε μινιμαλιστική αισθητική. Με σκοπό την πρόκληση χαλαρής και ευχάριστης διάθεσης στον επισκέπτη, οι επαγγελματίες μας δημιούργησαν έναν χώρο με άρωμα φρεσκάδας, ο οποίος εκπέμπει μια θετική αύρα.

Για τον λόγο αυτόν, για το οφθαλμιατρείο στην Αθήνα επιλέχθηκε η κυριαρχία του απόλυτου λευκού. Κάποιος που εισέρχεται στη ρεσεψιόν αντικρίζει έναν κατάλευκο χώρο, ο οποίος τον βοηθά να αποβάλλει το περιττό άγχος και να νιώσει πιο άνετα. Ταυτόχρονα, το λευκό εμπνέει αισθήματα σεβασμού και εμπιστοσύνης προς τον γιατρό, καθώς είναι συνδεδεμένο για πολύ κόσμο με τον επαγγελματισμό, την τυπικότητα και την καθαριότητα. Έτσι, λοιπόν, εισερχόμενος στη ρεσεψιόν, βλέπει κανείς έναν λευκό πάγκο εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος διαθέτει και κρυφό φωτισμό. Από πίσω υπάρχουν γύψινα πάνελ με γεωμετρικά σχέδια και από πάνω υπάρχει μια τρισδιάστατη επιγραφή με το λογότυπο. Ο φωτισμός του χώρου πραγματοποιείται από στρογγυλά εντοιχισμένα φωτιστικά στην οροφή. Στη γυψοσανίδα της οροφής και περιμετρικά υπάρχει επίσης και κρυφός φωτισμός.

Στα δεξιά και στο βάθος της ρεσεψιόν βρίσκεται η αίθουσα αναμονής. Στην αίθουσα αναμονής βρίσκεται ένα άνετο σαλόνι, το οποίο χρησιμοποιεί μια λιτή διάταξη και οργάνωση. Η επίπλωση του σαλονιού είναι μοντέρνα και μινιμαλιστική, με το απόλυτο λευκό να χαρακτηρίζει και αυτόν τον χώρο. Πίσω από το καθιστικό εκτείνεται ένας τοίχος από ορθογώνια πάνελ γυψοσανίδας σε διάφορα μεγέθη και δημιουργούν μια γεωμετρική σύνδεση. Στον απέναντι ακριβώς τοίχο υπάρχει μια κατασκευή σε γκρίζους τόνους, που στηρίζει την τηλεόραση και κάνει αντίθεση με το λευκό του υπόλοιπου χώρου. Σε αυτό το σημείο υπάρχει και κρυφός φωτισμός.

Όσον αφορά το γραφείο του γιατρού, το απόλυτο λευκό είναι το κυρίαρχο στοιχείο και σε αυτόν τον χώρο. Ελάχιστες λεπτομέρειες σε μπεζ, καφέ και μαύρο, διακόπτουν τη μονοτονία του λευκού. Ένας πίνακας, επίσης, που κοσμεί τον τοίχο, προσθέτει και αυτός μια ιδιαιτερότητα στον χώρο, αφού είναι σε έντονα χρώματα. Η οργάνωση του χώρου είναι απλή. Υπάρχει ένα γραφείο, ένα έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους και ράφια και ο απαιτούμενος ιατρικός εξοπλισμός. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης και έναν πάγκο εργασίας σε λευκό και αποθηκευτικούς χώρους με ράφια στον τοίχο από πάνω από τον πάγκο, τα οποία έχουν και κρυφό φωτισμό. Ο γενικός φωτισμός του χώρου γίνεται από στρογγυλά φωτιστικά εντοιχισμένα στη γυψοσανίδα της οροφής.

Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία μας κινήθηκε στο πλαίσιο του μινιμαλισμού στη μελέτη για το οφθαλμιατρείο στην Αθήνα, ικανοποιώντας τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, αλλά και και ακολουθώντας τις επιταγές της καλαισθησίας και της μοντέρνας αισθητικής και άποψης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.